dobroge.tv

Live

CONSTANŢA. Un medic de la Spitalul Județean le-a spus să o lase să se stingă, dar Ana luptă ca să trăiască. Să luptăm şi noi pentru Ana: "Eu i-am dat naştere, dar datorita vouă ea trăieşte azi''

CONSTANŢA. Un medic de la Spitalul Județean le-a spus să o lase să se stingă, dar Ana luptă ca să trăiască. Să luptăm şi noi pentru Ana:
13 ianuarie 2022
Redactia DTV
Publicitate

La începutul lunii decembrie, o veste cumplită a tulburat liniştea unei familii din Medgidia. Ana Maria, un înger de fată de doar 11 ani, se confrunta cu o boală nemiloasă: cancerul. Dacă în România, medicii nu i-au dat nicio şansă, în Turcia, familia a găsit o rază de speranţă.

Ana Maria a ajuns în Turcia, unde a fost operată şi au urmat zile cu multă speranţă pentru părinţii Anei. Din păcate, starea Anei s-a înrăutăţit, iar acum se află în spitalul din Turcia, la ATI.  În continuare, Ana are nevoie de sprijin financiar pentru a învinge această cumplită boală.

"Bun găsit! Aseară în jurul orelor 21:00, Ana a plecat spre spitalul din Turcia, împreună cu părinții ei, după ce a suferit crize convulsive și a fost inconștientă timp de ore bune. A răspuns bine și celei de a doua ședințe de chimioterapie, și-a revăzut familia, colegii, prietenii, mami chiar a cumpărat două peruci deoarece perișorul Anei a cazut... Și totuși nu s-a supărat....a înțeles că va creste la loc, mai bogat și mai creț... Pentru lungul drum ambulanta a fost dotata cu echipament de terapie intensivă, un doctor și o asistenta,întrucât fetița este în continuare sedata. In urma cu câteva zeci de minute au ajuns la clinica unde Ana a fost preluata de medici și dusa pe secția ATI. Pana când starea ei nu va fi una favorabilă, părinții nu au voie sa intre la ea. Vocea disperată a mamei, când am vorbit cu ea ieri, încă îmi sună în cap si încerc sa îmi imaginez ce a fost în sufletul ei ,aseară, când unul dintre medicii de la Spitalul Județean Cta le -a spus acestora sa nu o mai chinuie cu tot felul de intervenții și sa o lase sa se stingă cu demnitate...

Ce părinte ar avea puterea sa facă asa ceva??? I-am spus din suflet sa nu se lase, să continue lupta, pentru că Ana este puternică și va învinge și chiar daca exista o șansă la un milion Ana va lupta pentru pentru sănătatea ei, mai ales pentru ca știe ca va are și pe voi alaturi, cei ce ați ajutat-o sa facă față cu bine unei prime batalii cu aceasta cruntă boală. In continuare este nevoie de susținere, atât spirituala cât și financiară. Avansul cerut de clinica din Turcia a fost de 5000 euro, iar suma data pentru transportul special al Anei a fost de 6000 euro la care se vor adăuga bineînțeles și costurile tratamentelor la care Ana va fi supusă (numai o zi de spitalizare cu tratament, fara ședințele de chimioterapie costa in jur de 500 euro). Aceasta situație este foarte greu de dus pe cont propriu de către părinți și rude. Dumnezeu să ne ajute pe toți!

LEI- Banca Raiffeisen

RO38RZBR0000060010388700 - Cristina Stase (mama)

LEI - Banca Transilvania

RO41BTRLRONCRT0V25457801 - Pană Mariana (mătușa) menționați "donație Ana Maria Popa"

EURO - Banca Transilvania

RO26BTRLEURCRT0V25457801 - Pană Mariana(mătușa)

menționați donație Ana Maria Popa"

#impreunapentruAna",se arată într-o postare pe Facebook.

Şi mama Anei, Cristina Stase, a postat la sfârşitul lunii decembrie 2021 un mesaj în care le mulţumeşte tuturor celor care au donat şi ajută ca Ana să primească o nouă şansă la viaţă:

"Eu am dat nastere acestei fetite, insa DOAR datorita voua ea traieste azi si nu o sa mi ajunga o viata pentru a va multumi!

Ii multumesc tatalui ei pentru ca a luat hotararea de a pleca in Turcia, unde copilul nostru a avut o sansa!

Ii multumesc colegului meu, Marian Rizea, fara de care plecarea noastra nu ar fi fost posibila! El a fost cel care a trimis mail pentru noi, dar si cel care ne a ajutat cu toate documentele pentru plecare...toate documentele care noua ne pareau imposibil de obtinut, el ne a ajutat sa le obtinem in doar 4 ore si jumatate!!

Ii multumesc doamnei lrina Turk, care a trezit doctorii in miez de noapte pentru a afla daca ne pot ajuta copilul! Fara a avea vreo obligatie, dumneaei a stat langa noi 6 ore cat a durat operatia fetitei, a venit sa ne viziteze si sa se asigure ca suntem bine, ne a scris si ne scrie in fiecare zi.

Le multumesc din suflet doctorilor care au avut grija de copilul meu, ca si cum ar fi fost al dumnealor! Sunt niste oameni minunati, cu suflet bun, carora chiar le pasa de pacientii lor.

Le multumesc doamnelor traducatoare, doamnei Daniela si doamnei Luminita, care pun atat de mult suflet pentru fiecare pacient pe care il au si care ne au sunat plangand sa ne spuna ca operatia fetitei noastre a fost un succes! 

Le multumesc colegilor mei, colegilor sotului, dar si colegilor Anei( si parintilor acestora) pentru ajutorul oferit, chiar dinainte ca noi sa stim cata nevoie vom avea de el! 

Le multumesc rudelor si prietenilor pentru cat ne au ascultat si ne au ajutat...stiu ca la inchiderea apelurilor plangeau, dar totusi continuau sa ne sune pentru a ne oferi sprijinul lor!

Va multumesc dumneavoastra tuturor celor care v ati rugat pentru copilul nostru si ne ati si ajutat sa facem posibila aceasta operatie si tratamentele ce au urmat si ce vor mai urma! 

Stiu sigur ca au fost persoane care si au dat ultimii banuti pentru copilul meu!

Nu am crezut ca fetita mea este iubita de atat de multi oameni!

Va rog din suflet sa nu uitati sa va rugati la Dumnezeu si pentru copilul meu atunci cand va rugati pentru ai dumneavostra!

Doar Dumnezeu, prin medici, imi va putea salva copilul de aceasta boala cumplita!!

Stiu ca rugaciunea mamei este ascultata, dar mai stiu si ca rugaciunile atator oameni au fost ascultate de asemenea!

La multi ani cu sanatate si fericire va dorim!"

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233