dobroge.tv

Live

Reparații și marșuri de instrucție în 2022

20 ianuarie 2022
Publicitate

Mai multe nave militare românești se află într-un proces de reparații și modernizare. Printre aceste numără Fregada „Regelui Ferdinand”, remorcherul „Grozavul”, precum și nava de cercetări maritime și scafandri „Grigore Antipa”.

De asemenea, în acest an, Forțele Navale Române vor organiza două marșuri de instrucție pe Marea Mediterană. La acestea vor participa atât studenți de la Academia Navală, cât și elevi de la Școala Militară de Maiștri Militari a Fortelor Navale Române. Acestea sunt doar câteva dintre planurile pe care reprezentanții instituției le au pentru 2022.

"Derularea programelor de reparații, modernizare și înzestrare. Am început anul trecut, modernizarea sistemului de propulsie și de hidrolocație la fregata regele Ferdinand. Grigore Antipa este în șantier la Mangalia, urmează ca în anul 2022 să intre și remorchierul Grozavul în reparații, elicopterele continuă procesul de reparații la IAR Brașov. La Dunăre avem trei monitoare fluviale pentru reparații capitaleși modernizări.În luna martie este programat cel mai mare ex cercițiu național pe care forțele române și NATO îl organizează în Marea Neagră. În anul 2022 sunt programate două marșuri de instrucție în Mediterană. La bord vor fi ambarcați pentru stagiul de practică elevii pentru școala militară de maiștri", a declaratcol. Corneliu Pavel, purtător de cuvânt Forțele Navale Române.


Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233