dobroge.tv

Live

Rafila: Avem cea mai mare rată de suicid în rândul copiilor şi adolescenţilor, înregistrată în anul 2021

Rafila: Avem cea mai mare rată de suicid în rândul copiilor şi adolescenţilor, înregistrată în anul 2021
21 ianuarie 2022
Redactia DTV

Publicitate

Ministrul Sănătăţii, Alexandru Rafila, a declarat că în anul 2021 România a înregistrat cea mai rată a suicidului la copii şi adolescenţi, el arătând că în acest context autorităţile trebuie să găsească un echilibru între asigurarea sănătăţii publice şi dezvoltarea armonioasă a tinerilor.

"Avem în continuare probleme mari, cea mai mare rată de suicid în rândul copiilor şi adolescenţilor, înregistrată în anul 2021. Suntem responsabili pentru sănătatea lor şi încercăm să facem în aşa fel încât să păstrăm un balans între sănătatea publică şi modul de dezvoltare armonioasă a acestor copii", a declarat Alexandru Rafila, vineri, într-o conferinţă de presă susţinută în Prahova, potrivit news.ro.

Rafila a menţionat că, în funcţie de evoluţia epidemiologică, vor fi luate măsuri care să reducă viteza de transmitere a virusului SARS-CoV-2.

El a subliniat că acestea vor fi luate pentru o perioadă determinată, în aşa fel încât să nu fie afectate viaţa economic, socială "şi cel mai grav, sănătatea copiilor".

Sursă foto: sfatulmedicului.ro

Publicitate

Publicitate
Mai multe
Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233