dobroge.tv

Live

Arhiepiscopul Tomisului, amendat a doua oară într-o zi pentru că nu a respectat carantina

Arhiepiscopul Tomisului, amendat a doua oară într-o zi pentru că nu a respectat carantina
24 ianuarie 2022
Redactia DTV
Publicitate

Arhiepiscopul Tomisului, Înalt Prea Sfinţitul Teodosie, a fost din nou amendat, luni, de poliţiştii constănţeni, cu 1.000 de lei, el fiind găsit la o manifestare dedicată Zilei Unirii Principatelor, pe faleza Cazinoului. El mai primise o sancţiune şi în cursul dimineţii, în timp ce oficia o slujbă religioasă.

Astăzi, în jurul orei 11.00, poliţişti din cadrul Secţiei 3 au identificat un bărbat, de 66 de ani, care se afla pe strada Arhiepiscopiei din municipiul Constanţa, deşi pe numele său este instituită măsura carantinării la domiciliu pentru perioada în curs. Persoana în cauză a fost sancţionată contravenţional cu amendă în valoare de 1.000 de lei”, a transmis IPJ Constanţa.

În programul oficial al Arhiepiescopului Tomisului, la ora 10.45, a figurat participarea sa la o manifestare culturală dedicată Zilei Unirii Principatelor, pe faleza Cazinoului.

Hora Unirii pe Faleza 

Cazionului Deși trebuia să se afle în carantină și a primit și amendă, IPS Teodosie a fost astăzi prezent și pe faleza Cazionului, unde a participat la o manifestare culturală dedicată Zilei Unirii Principatelor Române. În cadrul acesteia, actorii Cercului Teatral Artistic Sfântul Cuvios Dionisie Exiguul din Constanța, s-au recitat poezii și s-a jucat Hora Unirii. De asemenea, în cadrul evenimentului, nu au fost purtate măștile de protecție.

De asemenea, de la ora 13.30, ÎPS Teodosie este aşteptat să participe în Sala Magna a Centrului Eparhial Tomis la conferinţa „România, vechea vatră a Europei”, susţinută de către Acad. Prof. Constantin Barbu.

IPS Teodosie a mai primit o amendă de 1.000 de lei şi luni dimineaţa în timp oficia Sfânta Liturghie la Catedrala arhiepiscopală „Sfinţii Apostoli Petru şi Pavel” din Constanţa -- detalii aici: IPS Teodosie, amendat cu 1.000 de lei de polițisti pentru că oficia o slujbă, deşi se afla în carantină

El se află în carantină, începând din data de 21 ianuarie, deoarece intrase în contact cu persoană infectată cu COVID-19.


Sursă foto: Facebook Arhiepiscopia Tomisului

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233