dobroge.tv

Live

Reacţia MApN după apariţia imaginilor virale cu coloane militare pe şoselele din România. ''Atenție la clipurile virale cu coloane militare!''

Reacţia MApN după apariţia imaginilor virale cu coloane militare pe şoselele din România. ''Atenție la clipurile virale cu coloane militare!''
25 ianuarie 2022
Redactia DTV
Publicitate

Reacţie a Ministerului Apărării Naţionale după ce pe reţelele de socializare s-au viralizat imagini cu coloane militare, care ar fi „dovada” mişcărilor de trupe în legătură cu situaţia din Ucraina.

Minsiterul Apărării Naţionale a transmis că "niciuna dintre aceste înregistrări nu este recentă. Ele au fost filmate în trecut, cu cel puţin cinci-şase luni, fie de noi, fie de alţi utilizatori”. Pentru a susţine aceste afirmaţii, MApN a postat şi un filmuleţ pe Facebook, însoţit de descrierea:

"Atenție la clipurile virale cu coloane militare‼️

În ultimele zile, pe diferite platforme de social media, circulă înregistrări video cu așa-zise deplasări recente prin țara noastră de coloane de vehicule militare românești sau străine. Aceste înregistrări sunt prezentate ca „dovezi” ale mișcărilor de trupe în legătură cu situația din Ucraina.

Niciuna dintre aceste înregistrări nu este recentă. Ele au fost filmate în trecut, cu cel puțin trei-patru luni, fie de noi, fie de alți utilizatori.

De altfel, mulți dintre cei care au urmărit aceste clipuri, viralizate cu scopul de a induce panica, au observat discrepanțele: fie au fost filmate pe timp de vară, fie sunt altceva decât se pretinde, fie sunt înregistrări vechi prezentate ca fiind recente.

Am realizat, în videoclipul de mai jos, o recapitulare a acestor încercări de deformare a realității, cu datele la care au fost cu adevărat surprinse. De notat că singurele imagini recente din acest colaj (22 ianuarie 2022) reprezintă carcase de tancuri din Al Doilea Război Mondial, demilitarizate, importate din Bulgaria de o firmă din Cehia. Și care, evident, au tranzitat România. Le veți vedea la finalul montajului video. Și acestea au fost prezentate în aceeași notă conspirativă, a mișcărilor neanunțate de trupe.

Vă reamintim că cea mai corectă informare este cea din surse oficiale. Dacă sesizați și alte asemenea înregistrări, vă rugăm să ni le trimiteți aici. Vom face verificările cu maximă operativitate și vom reveni cu explicații".

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233