dobroge.tv

Live

Constănţenii au sărbătorit Ziua Îndrăgostiţilor. Restaurantele şi saloanele de înfrumuseţare, la mare căutare

14 februarie 2022
Redactia DTV
Publicitate

Inimioare, trandafiri și lumânări – aşa sunt astăzi decorate mesele localurilor. Cei mai mulți dintre constănțenii care sărbătoresc Valentine’s Day au marcat ziua printr-o cină la restaurant. Patronii localurilor i-au așteptat cu preparate delicioase și cu surprize din partea casei. Forfotă mare a fost și la saloane. De la tratamente de îngrijire la ședințe de epilat, doamnele au vrut să fie sigure că Ziua Îndrăgostiților nu le prinde nepregătite și au sunat din timp ca să se programeze.

Chiar dacă încă este pandemie, constănțenii nu au uitat să se bucure de zilele importante pentru ei. Ziua Îndrăgostiților i-a prins pe mulți tineri în oraș, luând masa cu persoana iubită. Patronii de localuri spun că pentru luni seară nu mai au nimic liber. Rezervările s-au făcut de acum două săptămâni.

„Suntem rezervați pentru această seară, deoarece capacitatea pe care o putem folosi este destul de mică și atunci sunt destul de mulți doritori, mergem cât se poate”, a declarat Loredana Dumitru, reprezentant restaurant.

Administratorii restaurantelor din Constanța îi primesc pe clienți cu o atmosferă romantică, cu lumânări și flori pe masă, dar și cu surprize din partea casei.

„Am decorat restaurantul cu flori, dăm câte o prăjitură la fete pe care o pot împărți cu persoana dragă sua cu prietena sau cu cine aleg să vină, o să avem un playlist special”, a spus Kristin Duşu, manager restaurant.

De la localurile frumos decorate ne mutăm la florării, unde domnii așteaptă la coadă pentru a le face o surpriză parfumată doamnelor și domnișoarelor din viața lor.

„Au început de dimineață, cam de pe la prima oră, de pe la 7, unii domni au venit chiar și din tură de noapte direct aici la noi. Surprinzător sau nu, tot trandafirii roșii au rămas în top”, a declarat Alina Botez, administrator florărie.

Și în saloanele de înfrumusețare a fost forfotă în ultimele zile. Telefoanele au sunat mai des decât de obicei. Fie că au ales doar să își aranjeze părul sau au optat pentru tratamente complexe, doamnele nu au vrut să prindă Ziua Îndrăgostiților nepregătite.

„Au început să se programeze de acum o lună, vin să îşi facă tratamente, epilat. O doamnă m-a sunat chiar de acum o lună, musai, să aibă programare astăzi, să vină să se epileze”, a spus Mihaela Popescu, manager salon.

Iar doamnele nu au fost singurele preocupate de aspect. Și domnii s-au pregătit, ca să își impresioneze partenerele în cea mai romantică zi din an.

„Vin bărbații să se pregătească pentru Valentine’s Day. A fost plin și în weekend și chiar și azi vin să se pregătească pentru cina festivă”, a spus Alex Popescu, manager salon.

Ziua Îndrăgostiților este una dintre cele mai populare sărbători la nivel mondial. Peste un miliard de oameni, din întreaga lume sărbătoresc Valentine’s Day.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233