dobroge.tv

Live

JUDEŢUL CONSTANŢA. O femeie a fost înjunghiată de fostul iubit, supărat că îl părăsise. Unul dintre copii a ajutat-o pe mamă să sune la 112

JUDEŢUL CONSTANŢA. O femeie a fost înjunghiată de fostul iubit, supărat că îl părăsise. Unul dintre copii a ajutat-o pe mamă să sune la 112
23 februarie 2022
Redactia DTV
Publicitate

O femeie din judeţul Constanţa se află în stare gravă după a fost înjunghiată de fostul iubit, supărat că aceasta îl părăsise. Înainte să leşine din cauza rănilor grave provocate de loviturile de cuţit, femeia a reuşit să sune la 112, fiind ajutată de unul dintre copii. Femeia are nevoie de cel puţin trei luni de îngrijiri medicale, în timp ce agresorul său a fost arestat pentru 30 de zile.

Parchetul de pe lângă Tribunalul Constanţa a transmis, miercuri, printr-un comunicat de presă, că procurorii au reţinut un bărbat pentru comiterea infracţiunii de tentativă de omor.

“După ce concubina îl părăsise şi se mutase cu cei doi copii minori la locuinţa mamei ei din oraşul Cernavodă, la data de 21 februarie 2022, în jurul orelor 08.00, inculpatul s-a deplasat la locuinţa respectivă, unde după ce fosta concubină a refuzat să se întoarcă la el, a atacat-o pe aceasta, aplicându-i mai multe lovituri cu un cuţit în zona posterioară a ambelor membre inferioare, astfel că i-a provocat plăgi tăiate profunde în regiunea poplitee a ambelor picioare, cu secţionarea pachetelor vasculo-nervoase şi a planurilor musculo-tendinoase, viaţa victimei fiind pusă în primejdie ca urmare a şocului hemoragic”, se arată în comunicat.

Sursa citată menţionează că victima are nevoie de cel puţin trei luni de îngrijiri medicale şi că femeia a reuşit să sune la 112 înainte să leşine.

“A fost estimat preliminar un număr de 95-100 zile de îngrijiri medicale pentru vindecarea persoanei vătămate, cu menţiunea că, pentru aprecierea asupra unor eventuale alte consecinţe grave (cum ar fi invaliditatea), cea în cauză necesită reexaminare medico-legală după 6-12 luni de la evenimentul traumatic. Viaţa victimei a fost salvată, întrucât aceasta, cu ajutorul unuia dintre copiii minori, a reuşit, până să leşine, să sune la 112, astfel că a fost transportată cu ambulanţa în scurt timp la spital, unde a fost internată şi supusă de urgenţă intervenţiei chirurgicale”, au mai precizat procurorii constănţeni.

Bărbatul a fost prezentat Tribunalului Constanţa care a decis arestarea sa preventivă pentru 30 de zile.

Sursă foto ilustrativă: Barikada.ro

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233