dobroge.tv

Live

Valeriu Gheorghiţă a fost schimbat de la conducerea CNCAV. El a fost numit manager al Spitalului Clinic de Urgenţă ''prof. dr. Agrippa Ionescu''

Valeriu Gheorghiţă a fost schimbat de la conducerea CNCAV.  El a fost numit manager al Spitalului Clinic de Urgenţă ''prof. dr. Agrippa Ionescu''
02 martie 2022
Redactia DTV
Publicitate

Valeriu Gheorghiţă a fost schimbat din funcţia de preşedinte al Comitetului Naţional de Coordonare a Activităţilor privind Vaccinarea împotriva SARS-CoV-2, printr-o decizie a prim-ministrului Nicolae Ciucă, publicată în Monitorul Oficial. Acesta a fost înlocuit de Andrei Baciu, care a deţinut funcţia de vicepreşedinte.

Astăzi, Serviciul Român de Informaţii a anunţat, într-un comunicat, că domnul colonel doctor Valeriu Gheorghiţă va face parte din echipa medicală a Serviciului Român de Informaţii, preluând funcţia de manager al Spitalului Clinic de Urgenţă “prof. dr. Agrippa Ionescu”. 

Col. dr. Valeriu Gheorghiţă este absolvent al Universităţii de Medicină şi Farmacie din Târgu Mureş, domeniul medicină generală (militară), cu specializarea „boli infecţioase”. Cea mai mare parte a carierei a profesat la Spitalul Universitar de Urgenţă Militar Central “dr. Carol Davila”, precum şi în cadrul Universităţii de Medicină şi Farmacie “dr. Carol Davila” din Bucureşti, acolo unde în prezent este şef de lucrări, transmite SRI.

În ultimii doi ani, col. dr. Valeriu Gheorghiţă s-a implicat activ în combaterea efectelor pandemiei de Covid-19 în România, precum şi în campania naţională de vaccinare, în calitate de preşedinte al Comitetului Naţional de Coordonare a Activităţilor privind Vaccinarea împotriva Covid-19 (CNCAV).

Sursă foto: pandurul.ro.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233