dobroge.tv

Live

CONSTANŢA. Acasă îi aşteptau familiile, dar Sergiu şi Vlad nu s-au mai întors din misiune. Au devenit eroi pentru copilaşii lor

CONSTANŢA. Acasă îi aşteptau familiile, dar Sergiu şi Vlad nu s-au mai întors din misiune. Au devenit eroi pentru copilaşii lor
02 martie 2022
Redactia DTV
Publicitate

Doi militari de la Divizionul 176 Nave Scafandri de Mare Adâncime au decedat în timpul executării unei misiuni deasupra Dobrogei, în seara zilei de miercuri, 2 martie.

CONSTANȚA. Cine sunt militarii care au murit în această seară după ce elicopterul s-a prăbușit

Maistrul militar clasa I Vlad Carp și maistrul militar clasa a II-a Sergiu Bosoi făceau parte din echipajul elicopterului IAR 330 PUMA care s-a prăbușit în timpul executării misiunii de căutare-salvare a aeronavei Mig 21 LanceR, dispărută de pe radar, într-o zonă cuprinsă între localitățile Cogealac si Gura Dobrogei.

CONSTANȚA. Primele imagini de la locul în care s-a prăbușit elicopterul cu cinci militari! Toți au murit: „Astăzi este o zi tristă pentru familia Armatei Române”. VIDEO

Maistrul militar clasa I Vlad Carp avea 39 de ani și era tatăl unui copil. A absolvit Școala Militară de Maiștri Militari a Forțelor Navale în anul 2004, specialitatea „Timonerie și tehnică de navigație”.

Maistrul militar clasa a II-a Sergiu Bosoi, avea 37 de ani și era tatăl a doi copii. A absolvit Școala Militară de Maiștri Militari a Forțelor Navale în anul 2005, specialitatea „Rachete navale și antiaeriene”.

Avion prăbușit la Constanța. Imagini surprinse de camerele de supraveghere: o explozie puternică a luminat întregul cer. Sunt mai mulți morți. VIDEO

Rolul celor doi militari ai Forțelor Navale Române, în această operațiune de căutare-salvare, era acela de scafandri salvatori în situații de urgență.

"Conducerea Statului Major al Forțelor Navale își exprimă profundul regret pentru pierderea celor doi camarazi și transmite sincere condoleanțe familiilor îndurerate. Dumnezeu să-i odihnească în pace!", au transmis Forţele Navale Române.


Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233