dobroge.tv

Live

Tânără însărcinată în 25 de săptămâni, ucisă de coronavirus. Copilaşul nu a putut fi salvat

Tânără însărcinată în 25 de săptămâni, ucisă de coronavirus. Copilaşul nu a putut fi salvat
08 august 2020
Redactia DTV
Publicitate

O tânără de 33 de ani însărcinată în 24-25 de săptămâni a murit la Spitalul din Alba Iulia după ce s-a infectat de coronavirus de la fratele ei, recent intors din Spania. În urmă cu o săptămână a murit şi mama femeii, de asemenea infectată.

„Pacienta în vârstă de 33 de ani, cu 25 de săptămâni de sarcină, a ajuns la noi într-o stare extrem de gravă printr-un transfer de la spitalul din Târgu Mureş. A fost internată cu diagnosticul de o pneumonie bilaterală, determinată de infecţia cu coronavirus, cu insuficienţă hepatică, cu insuficienţă respiratorie. A fost intubată şi ventilată. S-au folosit ghidurile şi protocoalele de tratament specifice stării de COVID, însă cu toate eforturile noastre, evoluţia a fost nefavorabilă şi pacienta a decedat. Pacienta face parte dintr-un grup de patru persoane, care au venit din Spania, fiind un focar de coronavirus. În urmă cu aproximativ o săptămână şi mama dânsei a decedat, tot după ce a fost infectată cu coronavirus. Pacienta a venit în urmă cu aproximativ o săptămână. Când a ajuns, starea femeii a fost extrem de gravă”, a declarat medicul Silviu Tuzeş, pentru adevarul.ro.

   

 Un unchi al fetei, prezent la spital, a spus că nepoata sa tuşea şi o durea puţin gâtul. 

„Mama ei, sora mea, era puţin răcită. Sora mea a cerut să fie internată la spital în Târnăveni şi fata a zis vin şi eu cu tine. Fata asta care a murit acum a internat-o, pe sora mea a dus-o la Mureş şi de acolo a trimis-o la Sibiu şi cei de la Sibiu ne-au dat telefon că a murit. Au fost plecaţi în Spania înainte cu o lună de zile. Nu am avut niciun simptom, nimic. Tuşea, atât. Nepoata mea era însărcinată în luna a şaptea. Când s-a dus la spital, i-a pus masca şi vorbeam pe Facebook cu ea, în scris. Înainte cu două zile a zis că i-a ieşit două teste negative aici, iar ieri seară deja a zis că e rău cu ea. Testele negative i-a ieşit înainte cu 4-5 zile”, a declarat unchiul fetei, Cornel Velţan.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233