dobroge.tv

Live

Glumă la adresa ANPC! Un român i-a trimis lui Horia Constantinescu ulei la 34 de lei/sticla, cu plata ramburs: ''Mă bucur să constat că există stocuri şi pentru glume de prost gust"

Glumă la adresa ANPC! Un român i-a trimis lui Horia Constantinescu ulei la 34 de lei/sticla, cu plata ramburs: ''Mă bucur să constat că există stocuri şi pentru glume de prost gust
15 martie 2022
Redactia DTV
Publicitate

Românii fac haz de necaz. La câteva zile după isteria din benzinării şi supermarketuri, şeful Autorității Naționale pentru Protecția Consumatorilor (ANPC), Horia Constantinescu, a avut parte de o surpriză mai puţin plăcută. Un român pus pe şotii a livrat, pe adresa ANPC, un colet plin cu bidoane de ulei de floarea soarelui, la preţul de 34 de lei/sticla.

Românul glumeţ a pus şi plata rambursa, astfel că preşedintele ANPC avea de achitat puţin peste 700 de lei. Horia Constantinescu a returnat expeditorului coletului şi a anunţat că a discutat cu care administreaza aceasta piata online, pentru a numai exista pe viitor "sansa de a transmite astfel de “cadouri”.

"Daca nu ar fi tragic, ar putea fi comic!Astazi, pe adresa autoritatii, am primit un colet plin cu bidoane de ulei de floarea soarelui, fara a-l fi comandat!L-AM RETURNAT EXPEDITORULUI! Ma bucur sa constat CA EXISTA STOCURI SI PENTRU GLUME DE PROST GUST! Pretul este unul discutabil, cu siguranta! Pentru a nu mai exista pe viitor sansa de a transmite astfel de “cadouri”, am discutat cu cei care administreaza aceasta piata online, sa gasim solutii de siguranta suplimentara!", a declarat Horia Constantinescu.

Gluma vine la puţin timp după ce supermarketurile au fost luate cu asalt de românii care, îngrijoraţi de o posibilă criză alimentară, au început să-şi facă stocuri cu ulei. Sâmbătă, şeful ANPC a postat un mesaj prin care îi sfătuia pe consumatori să cumpere raţional

"EXISTA STOCURI! NU SUNT JUSTIFICATE CRESTERI ALARMANTE DE PRETURI! V A R O G S A D I S T R I B U I T I! Simpla mutare a unor cantitati mari de alimente de pe raft, in balcon sau camara nu are nicio logica! Alarmarea din mediul online seamana cu ceea ce s-a intamplat la inceputul pandemiei, cand stocurile mari facute de unii cetateni, acasa, nu s-au dovedit justificate!Pe cei care inca judeca normal ii rog sa nu se lase atrasi intr-o situatie jenanta! Suntem siguri ca nu exista ratiuni de ingrijorare!

Am discutat cu Asociatia Marilor Retaileri si m-am asigurat ca nu exista nicio teama de a ramane fara vreun fel de marfuri! Cei ce acum inteleg sa cumpere cantitati uriase, traiesc o poveste imaginara, identica cu cea traita de cei care lasau rafturile magazinelor fara hartie igienica, in urma cu doi ani! Cum au scapat de volumul cumparat atunci? Seamana cu benzina la sac sau tomberon si nici aceea nu are nicio ratiune!

Suntem aici sa va protejam de astfel de situatii!

Cumparati rational! Lasati povestile din online! Veniti in realitatea pe care v-o transmitem! Imi asum ce va recomand!

Acasa la mine este, in camara, o sticla de ulei, desfacuta!", scria, pe 12 martie, şeful ANPC.

Sursă foto: Horia Constantinescu Facebook


Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233