dobroge.tv

Live

Constănţeni, Ana are nevoie de sprijinul nostru mai mult ca oricând! ''Să ne rugăm împreună pentru Ana noastră, vă rog!''

Constănţeni, Ana are nevoie de sprijinul nostru mai mult ca oricând! ''Să ne rugăm împreună pentru Ana noastră, vă rog!''
18 martie 2022
Redactia DTV
Publicitate

Ana Maria Popa, fetiţa de 11 ani care luptă pentru viaţa ei după ce a fost diagnosticată cu o boală cumplită, trece prin momente grele. Fetiţa se află pe un pat de spital din Turcia, iar starea ei s-a deteriorat ieri, fiind la Terapie Intensivă.

Mătuşa ei a postat un mesaj dureros pe pagina ei de socializare, în care îi îndeamnă pe toţi cei care o cunosc să se roage pentru ca Ana să treacă şi de acest hop: "Sa ne rugam împreună pentru Ana noastră, va rog!!!Starea ei s-a deteriorat brusc în cursul acestei zile ,iar acum este la terapie intensivă. Suntem impietriti, disperați, ne simțim inutili și fără speranța.. Doamne,ai milă, Te rog!!!!!Mulțumim Salvează o inimă pentru ajutorul vostru.Multumim tuturor celor care rup din puținul lor pentru a ne ajuta !!Fiți binecuvântați!!".

Ana a fost diagnosticată, la sfârşitul lunii octombrie 2021, cu o tumoră care îi acoperea mare parte din creier. Vestea a îngrozit întreaga familie care de atunci luptă pentru micuţa Ana. În timp ce medicii din România nu i-au dat nicio şansă, o rază de speranţă a venit din Turcia, medicii de aici fiind încrezători ca pot scoate o mare parte din tumoră.

Ana a ajuns în Turcia cu o ambulanță privată, a fost operată pe 6 decembrie 2021. Medicii turci au reușit să scoată 60% din tumoră, iar după câteva zile au început tratamentul chimio, unde organismul Anei a răspuns bine, drept urmare i s-a permis întoarcerea în țară pentru câteva zile.Cu o zi înainte de a reveni în Turcia, Ana a făcut niște convulsii foarte puternice, ajungând la Spitalul Județean Constanța. Aici a venit şocul pentru familie, un medic sugerându-i sa nu o mai chinuie şi să o lase să moară. Vorbele acestea au provocat o durere de nedescris în sufletul părinţilor care au decis să lupte cât este necesar pentru fiica lor.

Ana a ajuns din nou în Turcia, dar, din păcate, starea ei de sănătate s-a deteriorat. Toată lumea speră într-o minune.

"A mai trecut o săptămână...Am sperat sa avem vesti bune,în fiecare zi ne-am rugat pentru sănătatea Anei. Iata ce spune sora mea intr-un mesaj prin care ne tine la curent cu starea Anei: "Vesti bune nu sunt...decat ca i s a stabilizat tensiunea. Nu i au mai dat de 2 zile pastile de tensiune. Pulsul e ok si el. Oxigenul nu prea, ii trebuie masca, altfel ii scade la 92.De mancat ar vrea sa manance, ca deschide gurita, dar pana nu ii trec stazele de la plamani, nu putem sa ii dam pt ca riscam sa se inece.Din cauza bacteriei nosocomiale, nu putem continua chimioterapia( si riscam sa pierdem ce am obtinut pana acum- din scaderea tumorii).Analizele incep si ele sa se imbunatateasca, dar mai avem de asteptat.Pentru ca i s au redus pastilele pt calmare este mult mai prezenta, chiar si pupilele i s au micsorat, dar nu poate vorbi si nu stim daca aude. Uneori coincide poate faptul ca ne priveste cand o strigam. Inca ramane cu privirea pierduta mult in stanga sau dreapta.Misca buzele cand vorbim mult cu ea, dar nu stim daca se enerveaza sau ar vrea sa spuna ceva...Ne dorim din suflet o minune!!!Nu putem accepta alt gand...Nu putem veni acasa cu ea asa.. trebuie sa venim cu ea sanatoasa!"A fost încă o săptămână grea, urâtă, parca cea mai urâtă de pana acum...Doamne ,ai grija de fetita noastră!!!",a mai scris mătuşa fetei pe Facebook, pe 13 martie.

Cum poate fi ajutată micuţa Ana

RO38RZBR0000060010388700 (STASE Cristina-mama Anei).

RO41BTRLRONCRT0V25457801 (Pană Mariana-mătușa Anei)-CONT LEI

RO26BTRLEURCRT0V25457801 (Pană Mariana)-CONT EURO. 

Specificatie: DONATIE PENTRU ANA.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233