dobroge.tv

Live

De la cuvinte jignitoare la atitudinea de stăpân al Primăriei Constanţa. Cum îşi sabotează Felicia Ovanesian echipa din care face parte

De la cuvinte jignitoare la atitudinea de stăpân al Primăriei Constanţa. Cum îşi sabotează Felicia Ovanesian echipa din care face parte
28 martie 2022
Redactia DTV
Publicitate

Felicia Ovanesian, city manager al Constanței, a ajuns, din nou, în atenţia publică şi nu într-un mod care să facă cinste instituţiei din care face parte. Asta după ce a postat un mesaj prin care a subliniat, încă o dată, dacă mai era necesar, aroganţa şi superioritatea pe care administratorul oraşului le posedă, atunci când vine vorba de declaraţii. Dacă intenţia sa a fost să lovească în adversarii politici, a dat greş. Şi asta pentru că cei care s-au simţit umiliţi şi luaţi în râs au fost oamenii de rând, câteva zeci de constănţeni care au ieşit în stradă pentru a participa la un protest paşnic. Oamenii au cerut, sâmbătă, redeschiderea Spitalului de Boli Infecţioase, care este singurul spital de acest gen, din Dobrogea.

Felicia Ovanesian a postat, pe contul său de socializare, o poză de la protest în care apar mai mulți politicieni care au participat și le-a transmis: “Doamnelor și domnilor PSD-AUR-USR! Cu permisiunea domniilor voastre, o urare: «Casă de piatră și copii de «fer»! Să fie într-un ceas bun! Cu capul sus chiar le treceți pe toate. Asta trebuie să fie atitudinea… capul sus, armonie și consens“.

După ce postarea sa a creat vâlvă în mediul online, Felicia Ovanesian a încercat să se scuze, motivând că nu a râs de cei care au protestat, ci, prin postarea sa, i-a persiflat pe politicienii ipocriţi,“care n-au mişcat un deget pentru spital, nici măcar munca necalificată pentru care sunt toţi pregătiţi. Singurii care au cărat, vopsit, spălat, şmotruit au fost medicii pe care ipocriţii pretend că-i apăra”.

Constănţenii nu au iertat, însă, un astfel de comportament şi au taxat, prin comentarii dure, aroganţa de care dă dovadă un angajat public cu o funcţie atât de importantă pentru Constanţa.

„Puteau să vină și edilii importanți ai orașului și să spună ceva în fața camerelor de televiziune. Era ok! Mai ok decat un comentariu răutăcios pe facebook”, „Vorbește mult , prost și fără rost. Ca și capabilități de manager este sub zero, cantitate neglijabil’”, „Să nu se mire dacă o să o ia lumea la pietre pe stradă. Așa, ironic”, „A fost un protest paşnic, fără jigniri, cum să iei în râs nişte oameni care nu făceau rău la nimeni”, „Din păcate, cu aroganţa asta se pierd multe. Nu eşti Dumnezeu să te crezi mai presus de oricine”, sunt câteva dintre mesajele internauţilor, pe reţelele de socializare.

Cum îşi sabotează echipa din care face parte

La o zi după această gafă a unui reprezentant al unei instituţii publice, un alt eveniment ce o are în prim plan pe Felicia Ovanesian a fost adus la cunoştinţă redacţiei noastre. Un eveniment care denotă atitudinea de stăpân faţă de Primăria Constanţa şi comportamentul scandalos al administratorului oraşului Constanţa.

Reprezentanta unei firme de logistică povesteşte că a avut ghinionul de a-i ieşi în cale Felicia Ovanesian atunci când s-a dus să pună la punct un acord privind rezolvarea situaţiei unui imobil din Constanţa. Mai mult, aceasta vorbeşte despre „un comportament de intimidare şi agresare verbală” din partea Feliciei Ovanesian.

M. A. a ajuns la Primăria Constanţa pe 24 martie „în vederea prezentării pentru agreearea uneia dintre cele două soluţii” pentru rezolvarea legală a situaţiei imobilului respectiv. Dar, odată ajunsă la sediul Primăriei Constanţa, „am avut parte de o abordare directa de catre City Managerul Felicia Ovanesian care “ma astepta” si “ma urmareste de ceva vreme” cum ca ma folosesc de numele dl. primar de a rezolva “situatii” prin institutie!!! Am incercat sa ii explic pe un ton neutru, pentru ce sunt acolo, aceasta punandu-ma sa ii arat ce este in geanta (dosarul in vederea solutionarii), cat si geanta insasi, spunandu-mi pe un ton ridicat, continuu ca nu am voie sa intru in aceasta institutie, ca va avea grija sa nu mai “calc in aceasta institutie”, starea acesta persistand cam 30 de minute, aceasta tipand la mine pe holul de la intrare, cat si pe holul de la etajul 1 al institutiei. Apoi in birou la dl. Arh. Sef, au navalit alte doua doamne de la departamentul juridic, la fel de ofuscate, care mi-au spus ca nu am ce sa caut sa “rezolv dosare de genul” .

Din păcate, vocea Feliciei Ovanescian se face din ce în ce mai auzită prin astfel de atitudini sfidătoare care nu fac cinste nici administraţiei locale, nici oraşului Constanţa. În ultimul timp, administratorul oraşului a ajuns în atenţia publică în special prin instrumente care pun într-o lumină proastă echipa de conducere a oraşului, echipă din care ar trebui să ţină cont că face parte. Constănţenii aşteaptă cât mai multe soluţii benefice prin care să prospere oraşul, nu atitudini sfidătoare şi comportamente jignitoare.

Sursă foto: constantainfo.ro

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233