dobroge.tv

Live

STRIGĂT DE AJUTOR! 4 copii au rămas fără mamă, fără tată, iar casa le-a luat foc. ''Sunt de-ai noștri! Pentru Ucraineni toți ați sărit în ajutor!'' - VIDEO EMOŢIONANT

STRIGĂT DE AJUTOR! 4 copii au rămas fără mamă, fără tată, iar casa le-a luat foc. ''Sunt de-ai noștri! Pentru Ucraineni toți ați sărit în ajutor!'' - VIDEO EMOŢIONANT
07 aprilie 2022
Redactia DTV
Publicitate

Soartă crudă pentru 4 copii dintr-o comună vasluiană. Au rămas ai nimănui, mama le-a fost ucisă chiar de tatăl lor, iar casa în care locuiau a luat foc. Pentru ajutorarea lor, a fost lansat un apel pentru toţi cei cu suflet mare care pot şi vor să le redea copilăria.

Crima a avut loc la începutul lunii februarie, în comuna vasluiană Zorleni. Cristina, o femeie de 35 de ani, mamă a patru copii, a fost înjunghiată în inimă de fostul soţ. După ce a omorât-o, bărbatul de 45 de ani a fugit, dar a fost găsit de poliţişti. Tulburător este faptul că bărbatul cu 10 ani mai mare a ucis-o chiar în faţa băieţelului lor de doar 4 anişori. O vecină a găsit trupul tinerei.

„Copii rămași orfani! Nu au mamă, tată nici casă. Casa a luat foc. Mama lor a fost omorâtă de către tatăl lor . Ei sunt din Bârlad. S-a împlinit o lună de când acești copilași au rămas singuri.Cine dorește să-i ajute cu ce poate... Contactați-o pe sora lor mai mare care i-a luat în grijă! Denisa Galan. Sunt de-ai noștri! Pentru Ucraineni toți ați sărit în ajutor!

Rog Poliția Română , să-i aibă în vizor și să-i ocrotească! Mulțumesc tuturor oamenilor cu suflet mare care se implică sa-i ajute pe acești copilași!

ACESTA ESTE NUMĂRUL DE TELEFON AL FAMILIEI: 0724806638. CINE DOREȘTE SĂ LE OFERE UN AJUTOR SĂ SUNE LA ACEST NUMĂR.R og seriozitate! Distribuiți prin grupuri, să ajungă peste tot! Vă mulțumesc”, se arată într-o postare pe Faceboook.

Cazul celor 4 copii au ajuns şi în atenţia Asociaţiei MGM, care încearcă să adune bani pentru a le reda copilăria.

„Au rămas fără mamă, tată și fără casă. Și-au văzut ruinat viitorul într-o clipă și nu mai știu unde să apuce. O casă și să-i menținem în școală sunt nevoile urgente ale acestor copii. Nu au avut copilărie, dar haideți să le-o facem de acum. Costurile se vor ridica la minim 50 000 Euro, dar aici am arăta de atâtea ori că împreună cu oameni simpli, realizăm visuri mărețe.

Nume: ASOCIATIA MGM

Banca BCR

RON: RO92 RNCB 0234 1679 3413 0001

GBP: RO81 RNCB 0234 1679 3413 0005

EUR: RO65 RNCB 0234 1679 3413 0002

USD: RO38 RNCB 0234 1679 3413 0003

Cod SWIFT: RNCBROBU

PayPal: misiuneamgm@gmail.com

Revolut: +40 753 665 076

Cu specificația "Familia Galan", se arată într-o postare a Asociaţiei MGM.

Sursă foto: Facebook

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233