dobroge.tv

Live

Fiica de 15 ani a unui poliţist, căutată cu disperare de familie. Ana Maria a dispărut de acasă: ''Suntem distruşi fără tine, te iubim enorm!''

Fiica de 15 ani a unui poliţist, căutată cu disperare de familie. Ana Maria a dispărut de acasă: ''Suntem distruşi fără tine, te iubim enorm!''
11 aprilie 2022
Redactia DTV
Publicitate

Fiica șefului Poliției din municipiul Bacău, Ana Maria Tuluc, în vârstă de 15 ani, a dispărut de acasă fără urmă. Tânăra ar fi plecat singură de acasă, duminică, 10 aprilie, în jurul prânzului, însă nu a revenit nici până în prezent.

Ana Maria Tuluc este fata comisarului-șef Adrian Tuluc, șeful Poliției municipiului Bacău. Tatăl fetei, comisarul șef Adrian Tuluc, este urmărit penal pentru abuz în serviciu, dupa ce anul trecut a coordonat în teren intervenția polițiștilor în cazul asasinatului de la Onești, soldat cu moartea a doi muncitori, potrivit stirileprotv.ro.

Familia a postat mesaje dureroase pe reţelele de socializare: "Suntem distrusi fara tine, vino acasa!", "Iubita mea, draga mea te iubim enorm și toată lumea te asteaptă acasă!!!!", "Te iubim enorm și te asteptăm cu toții acasă!!!! Vă rog cine o vede să anunțe poliția și dacă se poate să-i transmită că TOȚI : PĂRINȚII, BUNICII, NAȘII, PRIETENII, COLEGII, O IUBIM!!!!".

"Poliţiştii au fost sesizaţi cu privire la dispariţia numitei TULUC ANA MARIA, de 15 ani, din mun. Bacău, județul Bacău.La data de 10 aprilie a.c., tânăra ar fi plecat voluntar de la adresa de domiciliu, însă nu a revenit până în prezent.

Semnalmente:

Înălţime 1,69 m, greutate 58 de kilograme, ochi căprui, ten deschis, păr șaten.

Îmbrăcăminte:

Geacă cu glugă, de culoare neagră, pantaloni negri, bocanci negri cu catarame, iar pe cap purta o căciulă de culoare neagră.

Cetăţenii care pot furniza orice informaţii în legătură cu această persoană sunt rugaţi să contacteze Poliția Municipiului Bacău, tel. 0234.202056, Dispeceratul IPJ Bacău, tel.0234202000 sau să apeleze 112",se arată în comunicatul IPJ Bacău.

UPDATE

Ana Maria a fost găsită în gara din Suceava -- detalii aici: Ana Maria, adolescenta de 15 ani dispărută de acasă, a fost găsită în gara din Suceava: este teafără și nevătămată

Sursă foto: Facebook

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233