dobroge.tv

Live

Copiii își strigă durerea după ce un șofer de 78 de ani care gonea cu peste 200 km/h le-a răpus părinții: „O zi cu tata aș mai vrea” / „Poate nu am fost băiatul...”

Copiii își strigă durerea după ce un șofer de 78 de ani care gonea cu peste 200 km/h le-a răpus părinții: „O zi cu tata aș mai vrea” / „Poate nu am fost băiatul...”
14 aprilie 2022
Redactia DTV
Publicitate

Tragedia petrecută ieri pe E85, cunoscut drept „drumul morții” a îndurerat și revoltat mii de persoane. Un șofer de 78 de ani care gonea cu 210 km/h a pierdut controlul volanului într-o curbă a produs un cumplit accident. Bărbatul și-a pierdut viața și a luat cu el și două suflete nevinovate. Alte patru persoane au fost rănite.

Accidentul a avut loc miercuri, 13 aprilie, puţin după ora 16:00, pe E 85, între comuna Răcăciuni şi comuna Cleja din judeţul Bacău.

Purtătorul de cuvânt al IPJ Bacău, inspectorul principal Cătălina Păduraru, a declarat, pentru agerpres.ro, că bărbatul de 78 de ani se deplasa în direcţia Bacău spre Bucureşti, iar într-o curbă la dreapta, în afara localităţii Răcăciuni, a pierdut controlul asupra direcţiei de mers şi a intrat în coliziune cu un autovehicul condus de o femeie de 48 ani, din judeţul Neamţ.

CITEȘTE ȘI: Accidentul cumplit din această după-amiază, de pe E85, a fost provocat de un şofer de 78 de ani! Trei morţi şi patru răniţi - VIDEO

Ulterior, s-a răsturnat şi a intrat în coliziune cu un autoturism condus de un bărbat de 40 ani, din judeţul Iaşi, iar din impactul cu acest autoturism a fost acroşat şi un alt autovehicul condus de un tânăr de 22 ani, din comuna Răcăciuni”, a precizat purtătorul de cuvânt al IPJ Bacău.

În urma accidentului a decedat bărbatul în vârstă de 78 ani şi doi pasageri din autoturismul condus de bărbatul de 40 ani, din Iaşi. Totodată au fost răniţi şoferiţa din Neamţ, şoferul din Iaşi şi un pasager din autoturismul acestuia din urmă.

Sute de români sunt revoltați și cer ca după o anumită vârstă să ți se retragă dreptul de a conduce. Mai mult, unele persoane cer montarea de separatoare pe acest drum.

Doamne nu înțeleg ,dece de la o anumită vârstă să nu mai aibă vor să conducă ,lași un om bătrân la volan ,i se poate face rău în trafic și își pierd viața oameni nevinovați din această cauză .”

De la 70 de ani în sus ar trebui să li se facă controale medicale și psihologice mai des șoferilor....”

78ani??? Permis până la ce vârstă??? Îl predă după ce moare??? La ce vârstă avem de pensionare...nu mă mir!!!!!

De la o vârstă ar trebuie testați ca au carnet si cei da 90de ani

Pt mine e clar, barbatul de 78 de ani intra in curba cu 210 km/h, ori a facut infarct, ori a vrut sa isi termine viata. Insa de ce a luat cu el inca doi oameni si a ranit alti trei?

Cate mii de oameni trebuie sa mai moara Domni de la CNAIR ca sa puneti si voi separatoare pa Drumul morti E85 climinalilor.

Aron și Mădălina își plâng tatăl care și-a pierdut viața, nevinovat, în cumplitul accident. Cei doi au postat mesaje emoționante pe rețelele de socializare.

Nu am cuvinte să descriu durerea pe care o am în suflet,tată. Poate nu am fost băiatul care să fie exact pe placul tău, mi-am dat silința de multe ori să o fac, dar mereu ai fost o fire greu de impresionat... Mădoare faptul că nu mai am posibilitatea să îți arăt cât de mult pot evolua, chiar dacă mă vei veghea de sus. Drum lin spre cer Tată”, spune Aron.

O zi cu tata aș mai vrea. Și nu se poate, greu pot crede. Căci nu-l mai am alături. Din ceruri el mă vede.. Dumnezeu să te ierte! Te voi iubi mereu!”, scrie Mădălina.

Alături de el, a murit și partenera sa de viață, Petronela.

Domnul să vă aibă în paza lui, oameni frumoși. Dumnezeu să vă ierte și să vă primească în Împărăția Sa

Dumnezeu să de odihnească în pace, văruța mea frumoasă. Nu mai are cine să mă facă să râd. Mi-ai promis că vii la vară la mine..”

La acest moment nu se știe încotro se îndrepta mașina în care se aflau Petronela și partenerul său de viață. Însă, cauzele exacte ale producerii accidentului urmează să fie stabilite de oamenii legii.


Sursă foto: Facebook Azi în Bacău / Facebook Petronela G.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233