dobroge.tv

Live

Destinul tragic a doi soţi - Ionuţ şi Mara au murit la scurt timp unul de celălalt, în urma unei clipe de neatenţie. ''Mult prea devreme i-a vrut Dumnezeu''

Destinul tragic a doi soţi -  Ionuţ şi Mara au murit la scurt timp unul de celălalt, în urma unei clipe de neatenţie. ''Mult prea devreme i-a vrut Dumnezeu''
30 aprilie 2022
Redactia DTV
Publicitate

Doi tineri, soţ şi soţie, şi-au pierdut viaţa în această dimineaţă în urma unui accident cumplit ce a avut loc pe DN 2B, în judeţul Buzău, după ce maşina în care se aflau a intrat sub un TIR. În maşină se aflau doi tineri din Galaţi. Mara şi Ionuţ au murit la scurt timp unul de celălalt şi au lăsat în urma lor familii distruse de durere. Cei doi aveau o fată.

Din primele date de la locul accidentului a reieşit că autoturismul condus pe direcţia Buzău către Brăila de un şofer în vârstă de 36 de ani, din Galaţi, s-a ciocnit de un TIR care circula înaintea sa şi la volanul căruia se afla un şofer de 59 de ani, din Prahova.În urma impactului, maşina a rămas blocată efectiv sub TIR, iar cei doi soţi au rămas încarceraţi. Şoferul de 36 de ani a murit pe loc. Mai târziu, la spital, medicii au declarat şi decesul soţiei şoferului, în vârstă de 29 de ani.

„Eu am semnalizat și am început manevra de viraj stânga spre Coco Rico. Urma să descarc niște lăzi. E linie continuă acolo, înainte de intersecție. Cel cu Passat-ul a venit cu viteză foarte mare din spate, a depășit un autoturism și un camion iar apoi a intrat în mine. În ultima clipă a încercat să evite tirul prin dreapta, dar nu a avut nici timp, nici loc”, a povestit şoferul TIR-ului, pentru buzoienii.ro.

În cauză se va întocmi dosar penal, iar poliţiştii continuă cercetările pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs accidentul.

Mesaje de condoleanţe pe reţelele de socializare

"Fără margini această durere! Mult prea devreme i-a vrut Dumnezeu!Of,Gina,cum sa-ti transmit sa fii puternică când o parte din tine a devenit înger?"

"Dumnezeu sa-i odihneasca-n liniște și pace. Suntem alături de voi de aici de departe. Putere multa sa treceti peste acest mare necaz."

"Dumnezeu sa o odihnească în pace și înger drum bun"

"Nu pot să cred....Sincere condoleanțe și familiei putere să treceți peste această grea încercare!"

"DOAMNE, MAICA DOMNULUI SI FERESTE. VAI CE MARE NAPASTA SA ABATUT ASUPRA LOR.SUNTEM ALATURI DE VOI CU TOATA INIMA SI SA VA INTAREASCA DUMNEZEU. CONDOLEANTE SI DUMNEZEU SA-I IERTE! OF DOAMNE!"

Sursă foto: Myrela R. Info Trafic Buzău

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233