dobroge.tv

Live

Aveți grijă unde alegeți să mâncați - 24 de localuri au fost amendate de inspectorii sanitari veterinari

17 august 2020
Publicitate

24 de localuri au fost amendate de inspectorii sanitari veterinari. Au fost aplicate mai multe sancțiuni în valoare de peste 100 de mii de lei. În urma controalelor, comisarii au găsit produse expirate sau fără etichetă și condiții precare de igienă.

Seria controalelor de pe litoralul românesc continuă. 94 de unități amplasate în 7 stațiuni, inclusiv Mamaia au fost verificate de inspectorii Direcției Sanitară Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor din Constanța. 

Printre locațiile controlate se numără: 28 de restaurante, 17 magazine alimentare, 16 de unităţi tip fast – food și 7 laboratoare de cofetărie/patiserie. Comisarii au constatat următoarele deficiențe: comercializarea în spații improprii, ambalatea, manipularea, etichetarea și depozitarea necorespunzătoare a produselor și condiții precare de igienă. 

În consecință, au fost aplicate 24 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de 111.800 de lei. Pentru o braserie a fost emisă o ordonață de suspendare temporară a activității. Totodată, au fost confiscate și retrase de la vânzare aproape 18 kg de produse alimentare improprii consumului uman. 

Produsele care au fost dirijate, ulterior, către o unitate de neutralizare. Turiștii și constănțenii care observă nereguli pe litoral pot suna la numărul de telefon 0786 577 007 unde pot face sesizări.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233