dobroge.tv

Live

CONSTANŢA. Începe Festivalul Internaţional de Teatru Independent - intrarea este gratuită

CONSTANŢA. Începe Festivalul Internaţional de Teatru Independent - intrarea este gratuită
18 august 2020
Redactia DTV
Publicitate

Începe Festivalul Internaţional de Teatru Independent de la Constanţa (FITIC), iar piesele se vor juca în aer liber.  FITIC 2020 va avea loc în intervalul 20 –23 august, iar spectacolele se vor desfăşura la Termele Romane, în Parcul Carol I, pe două scene amenajate în zonele A şi B. 

Şi în acest an, secţiunile FITIC sunt: Blue Theatre Independence (teatru, dramaturgie contemporană şi teatru-dans), Seathre (teatru pentru liceeni) şi Red Theatre Revolution (teatru studenţesc). În afara spectacolelor ce vor participa la secţiunilor în concurs, vor fi prezentate publicului şi spectacole de teatru invitate, ce fac parte din repertoriul unor instituţii publice de teatru din ţară sau companii private. Acestea vor avea ca protagonişti actori consacraţi şi tineri ai scenei româneşti: Rodica Popescu Bitănescu, Paula Chirilă, Rodica Mandache, Anca Sigartău, Marius Bodochi, Răzvan Vasilescu. 

Intrarea este gratuită la toate spectacolele. Din cauza numărului redus de locuri disponibile, impus de restricţiile provocate de noul coronavirus trebuie să vă rezervaţi locul pe www.bilet.ro. 

Rezervarea este necesară pentru respectarea măsurilor pentru prevenirea contaminării cu noul coronavirus SARS-CoV2 şi pentru asigurarea desfăşurării activităţilor în condiţii de siguranţă sanitară: evitarea aglomerării de persoane la accesul în spaţiu, formarea de cozi etc. Rezervarea este anulată cu 15 minute înainte de începerea spectacolului, locul urmând a fi oferit altui spectator. 

„FITIC este vocea independentă a artei prezentului, cu orizonturi deschise şi viziuni largi, iar marea este singurul fundal posibil pentru acest tip de concept teatral. În acest an, Festivalul Internaţional de Teatru Independent dela Constanţa se va desfăşura sub Înaltul Patronaj al Ministerului Culturii, fiind inclus în Programul Prioritar Cultural Naţional”, spun organizatorii.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233