dobroge.tv

Live

Alertă în București! Un deținut condamnat la 23 de ani de închisoare a fugit dintr-un spital, deghizat în medic

Alertă în București! Un deținut condamnat la 23 de ani de închisoare a fugit dintr-un spital, deghizat în medic
11 mai 2022
Redactia DTV
Publicitate

Adrian Constantin Dincă, un deținut deosebit de periculos, condamnat la 23 de ani și 10 luni pentru tâlhărie calificată și încarcerat în regim de maximă siguranță, a evadat din Spitalul „Bagdasar Arseni” din Capitală. Tânărul de 32 de ani era internat pentru investigații medicale și ar fi fugit îmbărcat în haine de medic.

Un bărbat de 32 de ani, condamnat la 23 de ani și 10 luni pentru tâlhărie calificată, a reușit să evadeze după ce fusese internat în Spitalul „Bagdasar Arseni” din Capitală, pentru efectarea unor investigații medicale, a anunțat Penitenciarul Rahova.

Marți, în jurul orei 07:17 , deținutul DINCĂ ADRIAN CONSTANTIN în vârstă de 32 de ani , condamnat definitiv la o pedeapsă privativă de libertate de 23 de ani și 10 luni pentru săvârșirea infracțiunii de tâlhărie calificată (234 NCP), clasat în regim maximă siguranță, a părăsit Spitalul “Bagdasar Arseni”din București, unde se afla internat pentru investigații medicale”, se arată în comunicatul transmis de Penitenciarul Rahova.

În vederea capturării deţinutului au fost dispuse măsuri specifice, respectiv: sesizarea Secției 15 și 26 Poliție, alarmarea personalului, trimiterea de echipe de căutare formate din personalul unităţii, precum şi Secția Urmăriri din cadrul Direcției Generale a Municipiului București, cooperarea cu Inspectoratul General al Poliției Române, Inspectoratul General al Jandarmeriei Române, Inspectoratul General al Poliţiei de Frontieră.

De asemenea, conducerea penitenciarului a dispus demararea unei verificări interne, care să stabilească circumstanțele producerii evenimentului.

La momentul evadării, deținutul era îmbrăcat cu pantaloni scurți de culoare bleumarin, tricou bleumarin, halat alb și mască chirurgicală și purta adidași de culoare neagră cu talpă albă.

Pentru orice informație cu privire la persoana în cauză, apelați numărul unic de urgențe 112 sau Penitenciarul București-Rahova la numărul de telefon: 021/420 0810, 0752.090.229.

UPDATE

El a fost prins în zona Pieţei Matache din Capitală.

Conducerea penitenciarului a dispus demararea unei verificări interne, care să stabilească circumstanţele producerii evenimentului, transmite, într-un comunicat de presă, Penitenciarul Rahova.


Sursă foto: Digi 24

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233