dobroge.tv

Live

Bill Gates a anunțat că are Covid

Bill Gates a anunțat că are Covid
11 mai 2022
Redactia DTV
Publicitate

Miliardarul Bill Gates, fondatorul Microsoft, a fost testat pozitiv pentru Covid-19. Bill Gates a anunțat pe Twitter că este pozitiv și că are simptome ușoare. El a spus că se va izola până când se va însănătoși.

„Sunt norocos că m-am vaccinat, că am și doza booster și că am acces la testare și la îngrijire medicală grozavă”, a scris Gates.

Gates a susținut măsurile de luptă contra pandemiei, în special accesul la vaccinuri și la medicamente în țările sărace. Gates Foundation anunța în octombrie anul trecut că va investi 120 milioane dolari pentru ca oamenii din țări cu venituri mici să aibă acces la versiunile generice ale pastilei anti-Covid create de concernul Merck.

Bill Gates a anunțat recent lansarea noii sale cărți, „Cum să prevenim următoarea pandemie”, după ce fondatorul Microsoft a donat miliarde de dolari pentru îmbunătățirea accesului la servicii medicale și vaccinuri anti-Covid în ultimii ani. Pe parcursul ultimilor 20 de ani, fundaţia sa a investit aproximativ patru miliarde de dolari în dezvoltarea mai multor vaccinuri.


Sursă foto: Twitter Bill Gates

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233