dobroge.tv

Live

S-a stins din viaţă mama lui Radu Mazăre, la câteva zile după ce și-a văzut al doilea fiu trimis la pușcărie. ''Dragostea ei de mamă i-a dus inima în Infinit''

S-a stins din viaţă mama lui Radu Mazăre, la câteva zile după ce și-a văzut al doilea fiu trimis la pușcărie. ''Dragostea ei de mamă i-a dus inima în Infinit''
13 mai 2022
Redactia DTV
Publicitate

Familia fostului primar al Constanţei, Radu Mazăre, este în doliu. Victoria Mazăre, mama lui Radu Mazăre, s-a stins din viaţă astăzi pe patul unui spital din Spitalul Județean Constanța. În iulie ar fi împlinit 81 de ani.

Victoria Mazăre s-a stins din viaţă la două zile după ce fiul cel mic, Alexandru Mazăre, a fost trimis la închisoare pentru 9 ani, fiind găsit vinovat în celebrul dosar al retrocedărilor.

Gabriela Victoria Mazăre ar fi suferit mai multe intervenții pe cord în decursul anilor şi ar fi avut montat şi un stimulator cardiac.

Vestea a fost făcută publică de fostul președinte al CJ Constanța, Nicușor Constantinescu, pe pagina sa de Facebook.

”Dragostea ei de mamă i-a dus inima în Infinit. Sunt cu tine, umăr lângă umăr, urcăm muntele, până ce rămâne numai muntele. Drum ușor spre lumea fără dor, doamna Gabi!”, a scris Nicușor Constantinescu pe Facebook.

Funeraliile se vor desfășura luni după amiază.

Cine era mama lui Radu Mazăre

Gabriela Mazăre s-a născut la Tulcea, a fost economistă şi a ocupat funcţii importante în guvern în regimul comunist, la fel ca şi soţul ei răposat, Ştefan Mazăre. Ştefan Mazăre a fost inginer, iar fostul primar al Constanţei s-a lăudat în multe rânduri că tatăl lui a înfiinţat flota de pescuit oceanic a României – lucru întărit şi de mama sa, potrivit adevarul.ro.

Gabriela Mazăre a lucrat în diferite ministere, ajungând, conform unor surse, până la a fi şefa de cabinet a Suzanei Gâdea, ministrul Culturii în anii ceauşişti.

Gabriela Mazăre a fost prezentată mereu de fiul ei drept mâna forte din familie. Ea a făcut parte din reţeaua cu care Radu Mazăre a condus Constanţa din 2000 până în 2015, când fiul a demisionat de la primărie.

„Nu e uşor să mergi să-ţi vezi copilul în situaţia respectivă, mai ales că îl cunosc foarte bine, ştiu foarte bine ce a făcut, că e nevinovat, că a fost condamnat aşa cum a fost condamnat. Mi-a fost foarte greu, dar nu am vrut să arăt niciun moment sentimentele pe care le am pentru că ştiu că l-aş fi făcut să sufere. Am două operaţii pe cord, am un stimulator la inimă, vă daţi seama cum este şi în ce stare mă simţeam, iar dorinţa lui cea mai mare este să nu sufăr, să nu păţesc ceva. Cred că ne-am menajat reciproc. El a zâmbit şi mi-a spus că trece cu bine, că suportă uşor şi să nu-mi fac probleme pentru el, iar eu l-am încurajat şi i-am spus că împreună, ceea ce este adevărat, el, cu mine şi cu fraţii săi, vom trece peste acest episod“, a declarat mama lui Radu Mazăre, într-o emisiune la Antena 3, în anul 2019.

Printre altele, Gabriela Mazăre a mai spus că datorită locului său de muncă a adus idei noi şi bune pentru Constanţa - cum ar fi cluburile de pensionari după modelul văzut de ea în Suedia. La fel s-a întâmplat cu premierea cuplurilor vârstnice ca în Germania, cantinele pentru săraci, cartierul social.

„V-am spus c-am lucrat în Comerţ Exterior şi c-am bătut lumea. Radu a făcut multe în oraş la sugestia mea. Am vrut să avem şi noi în oraş, din prima lună în care a ajuns primar. . Şi eu? Ce-am făcut? Mi-am trimis copilul la Rahova“, spunea atunci mama lui Radu Mazăre, potrivit adevarul.ro.

Sursă foto: antena3.ro

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233