dobroge.tv

Live

Cântăreţul Bogdan Mocanu, tăiat cu maceta într-un club din Mamaia. ''Am văzut că îmi atârna tricepsul, îmi curgea carnea de pe mine... au încercat să-mi dea și la gât''

Cântăreţul Bogdan Mocanu, tăiat cu maceta într-un club din Mamaia. ''Am văzut că îmi atârna tricepsul, îmi curgea carnea de pe mine... au încercat să-mi dea și la gât''
15 mai 2022
Redactia DTV
Publicitate

Un cântăreţ de manele a ajuns la spital după ce a fost atacat cu o macetă într-un club din stațiunea Mamaia. Bogdan Mocanu, cântăreţ şi fost concurent de la "Puterea Dragostei", a fost atacat cu arme albe de către mai mulți indivizi, în urma unui conflict.

"Sunt puțin șocat în legătură cu ce s-a întâmplat în seara asta. Pe scurt, sunt obișnuit să salut lume de la cel mai mic la cel mai mare om pe care îl știu și îl întâlnesc în public. Am salutat și eu prieteni, prietene pe care i-am întâlnit în club, iar una dintre prietene s-a întâmplat să fie cu iubitul ei, sau mă rog, niște băieți. Unul dintre ei a încercat o glumă proastă cu mine, eu am cerut explicații. Am văzut patru macete ridicate deasupra mea. M-au lovit, nu mi-am dat seama pe moment, am vrut să ripostez, am vrut să-l iau pe ăsta, primul care a scos maceta spre mine, dar i-am văzut pe ceilalți trei", a povestit Bogdan Mocanu, în cadrul unei emisiuni TV.

Cântărețul a ajuns de urgență la spital, unde a primit îngrijiri medicale.

”Nu prea pot să vorbesc toate detaliile, că sunt încă pe patul de spital. Abia ce m-au cusut. Am văzut că îmi atârna tricepsul, îmi curgea carnea de pe mine, fără să fac nimic, doar că am oferit respect unei persoane. Încerc să aflu ce s-a întâmplat acolo, pare mult mai mult decât un conflict spontan și să rezolv problema. Abia aștept să ajung înapoi în Capitală să fac toate demersurile necesare. Eu nu sunt cu absolut nimic vinovat, dacă aș fi fost vinovat nu aș fi fost atât de hotărât să fac toată situația asta dreaptă”, a mai zis el.

Bogdan Mocanu susține că ar fi putut să fie ucis în atac dacă nu s-ar fi ferit. 

”Nu am greșit cu nimic, iar cei care au greșit merită să plătească și or să plătească. Asta practic a fost tentativă de omor, au încercat să-mi dea și la gât, să-mi dea cu cuțitul și în coaste. Dacă nu mă feream, puteam să fiu și mort, iar cei care au făcut chestia asta vor trebui să plătească”, a mai zis el pentru Antena Stars.

Bogdan Mocanu a postat și pe rețelele de socializare un clip video în care le-a cerut tuturor celor care au reușit să surprindă momentul atacului să îi trimită imaginile și filmările, cel mai probabil pentru a fi folosite ca probe, în anchetă.

"Sunt ok, nu știu ce ați văzut. Vreau doar atât, cei care au filmări sau poze cu ce s-a întâmplat în seara asta, să-mi dați clipul. Am fost și eu în club, am salutat și eu prieteni vechi, prietene vechi, și oamenii suferă de ei. Vreau să mă ajutați să rezolv problema asta. Nu pot altfel, decât cu ajutorul vostru. Vreau să-mi dați filmări cu ce s-a întâmplat. Sunt bine, mulțumesc de griji", a declarat Bogdan Mocanu, pe contul personal de Instagram.

Ce spune IPJ Constanța

În dimineața de 14 mai a.c., în jurul orei 3.15, polițiști din cadrul Poliției stațiunii Mamaia, în timp ce se aflau în exercitarea atribuțiilor de serviciu, s-au sesizat, din oficiu, cu privire la faptul că un bărbat, care părăsea incinta unui club din stațiunea Mamaia, prezenta o rană la nivelul brațului. Conform primelor cercetări, polițiștii au stabilit faptul că, în urma unui conflict spontan, patru persoane l-ar fi bruscat pe bărbatul de 24 de ani, moment în care una dintre acestea l-ar fi agresat fizic cu un obiect tăietor-înțepător. Precizăm faptul că victima nu a formulat plângere până la acest moment și refuză să dea alte date sau informații cu privire la incident. În cauză, a fost întocmit un dosar de cercetare penală, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de lovirea sau alte violențe, portul și folosirea fără drept de arme albe și tulburarea ordinii și liniștii publice.

Sursă foto: observatornews.ro

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233