dobroge.tv

Live

CONSTANȚA. Apel de la polițiști pentru un coleg: Marian se luptă de trei ani cu o boală nemiloasă. Doi copilași au nevoie de noi pentru a nu rămâne fără tată

CONSTANȚA. Apel de la polițiști pentru un coleg: Marian se luptă de trei ani cu o boală nemiloasă. Doi copilași au nevoie de noi pentru a nu rămâne fără tată
17 mai 2022
Redactia DTV

Publicitate

Marian Hoteneanu are 34 de ani, este soț, tată a doi băieței și angajat în cadrul Serviciului de Investigații Criminale al Inspectoratului de Poliție Județean Constanța. În urmă cu trei ani, a fost diagnosticat cu o tumoră intracraniană. Deși a urmat un ratament de specialitate, boala a avansat. Acum, el are nevoie de o intervenție chirurgicală. Marian are nevoie de ajutorul pentru o șansă la viață.

Viața este un dar binecuvântat de la Dumnezeu, pe care fiecare dintre noi trebuie să-l prețuim. Din păcate, există momente în care problemele cu care ne confruntăm ne depășesc, fiind nevoie de sprijinul semenilor noștri.

Într-un astfel de moment de cumpănă se află și colegul nostru, *Hoteneanu Marian* de 34 de ani, care lucrează la Serviciul de Investigații Criminale al Inspectoratului de Poliție Județean Constanța. Acesta a fost diagnostigat, în urmă cu 3 ani, cu o tumoră intracraniană. În ciuda urmării unui tratament de specialitate, boala a avansat, fiind nevoie urgentă de intervenție chirurgicală.

Având în vedere costurile ridicate ale tratamentelor postoperatorii, vă adresăm rugămintea de a fi alături de Marian și de a-l sprijini, benevol, prin contribuții bănești, care pot fi depuse în contul IBAN: RO69RZBR0000060020637356 în lei, deschis la Banca Raiffeisen. Titular cont: Hoteneanu Marian.

Vă suntem recunoscători și vă mulțumim anticipat!”, este apelul Corpului Național Al Polițiștilor- Constanța.


Sursă foto: Facebook

Publicitate

Publicitate
Mai multe
Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233