dobroge.tv

Live

Drama unui tânăr care a investit o avere într-un restaurant nou: ''Totul e superb de... gol, pentru că nu găseşte oameni care vor să lucreze“

Drama unui tânăr care a investit o avere într-un restaurant nou:  ''Totul e superb de... gol, pentru că nu găseşte oameni care vor să lucreze“
18 mai 2022
Redactia DTV

Publicitate

Un tânăr din Cluj-Napoca care a investit o avere într-un restaurant nu găseşte oameni care vor să lucreze. Povestea lui a fost făcută publică de actorul Bob Rădulescu.

 „Când vrei sa faci bine şi nu ai cu cine... Prietenul meu drag Liviu Balint, omul care face nişte paste atât de bune încât vin italienii la Cluj să le încerce, iar eu confirm că aşa ceva nu am mancat niciodată, aşadar Liviu s-a mutat cu restaurantul într-o locaţie nou-nouţă din oraş, unde totul e superb de... gol. Bucătăria proaspăt despachetată şi neatinsă, terasa superbă, restaurantul cochet şi... gol. Pentru că nu găseşte oameni care vor să lucreze. Nu e nevoie de experienţă, ci de voinţă”, a scris Bob. 

Rădulescu a precizat că este nevoie de oameni pentru bucătărie, pentru restaurant, bucătar, ajutor de bucătar, chelner, ospătar sau ajutor. 

„Aşadar, dacă ştiţi pe cineva care vrea să fie parte din echipa lui Liviu, daţi-i un semn de viaţă că o să vă placă mult de tot omul ăsta şi povestea lui de viaţă”, a concluzionat Bob Rădulescu.

Publicitate

Publicitate
Mai multe
Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233