dobroge.tv

Live

Şoferul de TIR care a provocat tragedia de pe A1, reţinut pentru omor din culpă

Şoferul de TIR care a provocat tragedia de pe A1, reţinut pentru omor din culpă
19 august 2020
Redactia DTV
Publicitate

Şoferul de TIR care a provocat tragedia de pe autostrada Bucuresti-Pitești în urma căreia o fetiţă a fost decapitată, iar mama ei a murit, a fost reținut pentru omor din culpă.

RECOMANDARE: Accident înfiorător provocat de un şofer de TIR care a ratat ieşirea de pe autostrada A1: o fetiţă de doi ani şi mama ei au murit! VIDEO

Polițiștii au descoperit că TIR-ul, înmatriculat în Suceava, avea un magnet instalat pe tahograf. Acest lucru îl ajuta pe șofer să păcălească timpii obligtorii de odihnă şi viteza pe care trebuie să le respecte. Potrivit digi24.ro, şoferul autocamionului a provocat tragedia după ce a întors pe contrasens pe autostradă, de frica unui echipaj ce făcea controale în zonă, despre care a aflat prin staţie.

"Bărbatul ar fi efectuat o manevră de întoarcere, încadrându-se în efectuarea unui viraj la stânga în larg, pentru a se încadra pe o altă bretea de ieşire de pe autostradă, manevră prin care a ocupat atât banda 1 şi 2 de pe firul de deplasare către Bucureşti, cât şi banda de urgenţe. În aceste condiţii, un autoturism condus de un bărbat de 30 de ani, din Cluj-Napoca, care circula regulamentar pe sensul către Bucureşti, nu a putut evita impactul şi a intrat în coliziune cu semiremorca ansamblului rutier. Din păcate, în urma impactului a rezultat decesul a doi dintre cei trei ocupanţi, respectiv o fetiţă de aproape 2 ani şi o tânără de 25 de ani, din Cluj Napoca", precizează IPJ Argeş. 

 Impactul a fost atât de puternic încât fetiţa a fost pur şi simplu decapitată.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233