dobroge.tv

Live

Consultare publică pentru amenajarea plajelor din Mamaia. Constănțenii și turiștii sunt invitați să completeze un chestionar

Consultare publică pentru amenajarea plajelor din Mamaia. Constănțenii și turiștii sunt invitați să completeze un chestionar
18 mai 2022
Redactia DTV
Publicitate

Administraţia Naţională „Apele Române” (ANAR) lansează o consultare publică pentru amenajarea plajei din Mamaia. Constănțenii și turiștii sunt invitați să completeze chestionare online în care să precizeze ce dotări îşi doresc în zonă.

În vederea organizării de către Administraţia Naţională Apele Române în parteneriat cu Ordinul Arhitecţilor din România a unui concurs internaţional de soluţii pentru viitoarea amenajare a plajelor din Mamaia, atât constănţenii, cât şi turiştii sunt invitaţi să participe până pe 10 iunie 2022 la completarea următoarelor chestionare, care fac parte dintr-un amplu proces de consultare publică cu cetăţenii. În cadrul acestui proces, pe lângă demersul curent, vor avea loc şi mese rotunde cu actorii locali, menite să alinieze direcţiile temei de proiectare cu nevoile viitorilor utilizatori”, transmit reprezentanții ANAR.

Conform sursei citate, întrebările din aceste chestionare urmăresc să contureze profilul viitoarei amenajări a plajei din Mamaia.

Ca primă etapă în procesul de consultare publică amintit mai sus, atât constănţenii, cât şi turiştii sunt invitaţi să participe la completarea a câte un chestionar electronic dedicat. Aceste chestionare îşi propun să răspundă unor întrebări generale cu privire la felul în care acest nou proiect de amploare ar putea deservi atât locuitorii, cât şi utilizatorii de sezon înainte de a se intra în detaliile tehnice ale proiectării sale. Întrebările chestionarelor urmăresc să contureze profilul viitoarei amenajări a plajelor din Mamaia, de la dotările pe care acestea ar trebui să le aibă (zone de relaxare, spaţii pentru copii, porţiuni de vegetaţie, spaţii pentru activităţi nautice, unităţi de alimentaţie publică etc) la importanţa pe care o are plaja în viaţa localnicilor şi a turiştilor”, precizează comunicatul ANAR.

Chestionarul dedicat LOCALNICILOR poate fi completat AICI.

Chestionarul dedicat TURISTILOR poate fi completat AICI.


Sursă foto: arhivă Dobrogea TV

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233