dobroge.tv

Live

ATENȚIE, CONSTĂNȚENI! Mai multe zone ale orașului rămân în această seară fără apă

ATENȚIE, CONSTĂNȚENI! Mai multe zone ale orașului rămân în această seară fără apă
18 mai 2022
Redactia DTV
Publicitate

Atenție, se oprește apa în mai multe zone din Constanța. RAJA va executa lucrări de remediere a unei avarii survenite pe conducta magistrală de apă. Acestea vor avea loc miercuri seara până joi la ora 10.00. Afectați vor fi mai mulți consumatori.

RAJA va sista furnizarea apei potabile în vederea executării lucrărilor de remediere a unei avarii survenite pe conducta magistrală de apă, cu diametrul de 800 mm, din incinta Sursei Cișmea 1C din municipiul Constanța. Acestea vor avea loc în noaptea de miercuri, 18 mai spre joi, 19 mai, în intervalul orar 22.00-10.00.

Afectați de lipsa apei vor fi consumatorii din următoarele zone: perimetrul ce cuprinde străzile: bd. Tomis – bd. Aurel Vlaicu – bd. Alexandru Lăpușneanu – Soveja - bd. Tomis, bd. Aurel Vlaicu, tronsonul delimitat de aleea Universității și bd. Tomis, cu străzile adiacente: Diamantului, Topazului, Smaraldului, Rubinului, Opalului, Perlei, Safirului, Agatului și Aleea Universității și punctele termice: 45, 120, 121, 122, 123, 138, 139, 140, 142, 145, 146 și 147.

RAJA își cere scuze pentru neplăcerile create abonaților din zonele afectate, pe care îi asigură că echipele de intervenție vor face tot posibilul pentru finalizarea lucrărilor și reluarea furnizării apei potabile în cel mai scurt timp. Totodată, utilizatorii afectați de aceste intervenții sunt rugați să își asigure rezerva minimă de apă pentru consum și uz casnic în perioada în care se va sista alimentarea cu apă.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233