dobroge.tv

Live

Suferinţă cumplită pentru o fată de doar 18 ani. Mama i-a murit răpusă de cancer, tatăl -pompier- s-a stins şi el din viaţă. O alertă de incendiu s-a transformat în ultima sa misiune: 'Atât de trist'

Suferinţă cumplită pentru o fată de doar 18 ani. Mama i-a murit răpusă de cancer, tatăl -pompier- s-a stins şi el din viaţă. O alertă de incendiu s-a transformat în ultima sa misiune: 'Atât de trist'
19 mai 2022
Redactia DTV
Publicitate

O tânără de 18 ani, din Piteşti, trece printr-o suferinţă greu de imaginat. Adolescenta şi-a pierdut miercuri tatăl, după ce, în urmă cu un an, a rămas şi fără mamă, răpusă de o boală cumplită.

Tatăl său era pompier în cadrul ISU Argeş. Georgel Neacşa (47 de ani), alături de colegii săi de la detaşamentul Bradu, intervenea la un incendiu de vegetaţie, pe A1 Bucureşti - Piteşti, la km 113. La un moment-dat, unul dintre pompieri l-a văzut pe Georgel Neacşa căzut la pământ. Ceilalţi membri ai echipajului au început imediat manevrele de resuscitare, iar două echipaje SMURD de prim ajutor calificat şi de terapie intensivă mobilă au început deplasarea spre eveniment.

„A fost adus în stare critică la Unitatea de Primiri Urgenţe, cu manevre de resuscitare în curs. Din păcate eforturile medicilor au fost în zadar, aceştia constatând decesul pacientului", a precizat, pentru "Adevărul", Cristina Cazacu, purtătorul de cuvânt al Spitalului Judeţean de Urgenţă Piteşti.

„Un salvator argeşean a încetat din viaţă pe timpul intervenţiei pentru stingerea unui incendiu de vegetaţie înregistrat pe A1. În timpul misiunii, unul dintre membrii echipajului din care făcea parte l-a văzut căzut la pământ şi au început de urgenţă manevrele de resuscitare. Alte două echipaje SMURD de prim ajutor calificat şi de terapie intensivă mobilă s-au deplasat în sprijin, însă, cu toate eforturile depuse, nu au reuşit să îl readucă la viaţă. Circumstanţele producerii evenimentului sunt în curs de stabilire de către organele abilitate în acest sens. Totodată, o echipă din cadrul IGSU verifică aspectele legate de modul în care a fost organizată şi desfăşurată intervenţia”, a scris ISU Argeş miercuri seară, pe Facebook.

A murit la 47 de ani în timpul intervenţiei

Subofițerul pompier avea 47 de ani și era angajat al ISU Argeș din anul 2006. Făcea parte din Detașamentul Bradu. Potrivit primelor informaţii, bărbatul a fost călcat de autospecială, când colegul său dădea cu spatele.

Şi IGSU - Inspectoratul General pentru Situatii de Urgenta, România a transmis un mesaj pe pagina sa de Facebook: „Astăzi (nr-18 mai), un salvator argeșean a pierdut lupta cu viața în timpul intervenției pentru stingerea unui incendiu de vegetație înregistrat pe A1.

În timpul misiunii, unul dintre membrii echipajului din care făcea parte l-a văzut căzut la pământ și au început de urgență manevrele de resuscitare. Alte două echipaje SMURD de prim ajutor calificat și de terapie intensivă mobilă s-au deplasat în sprijin, însă, cu toate eforturile depuse, nu au reușit sa îl readucă la viață.

Circumstanțele producerii evenimentului sunt în curs de stabilire de către organele abilitate în acest sens. Totodată, o echipă din cadrul IGSU verifică aspectele legate de modul în care a fost organizată și desfășurată intervenția.

Suntem alături de familia îndurerată și le vom acorda suportul necondiționat pentru depășirea acestui moment atât de dureros pentru noi toți! Dumnezeu sa îl odihnească în pace și să îl așeze între drepții Săi.!”

Parchetul militar a deschis o anchetă

Parchetul de pe lângă Tribunalul Militar Bucureşti a deschis o anchetă după ce un pompier din cadrul ISU Argeş a murit în timpul unei intervenţii de stingere a unui incendiu pe autostrada A 1. Surse judiciare au declarat că pompierul nu avea leziuni externe, dar că primele date arată că ar fi suferit leziuni interne.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233