dobroge.tv

Live

Noi locuri de parcare în cartierele Constanței

Noi locuri de parcare în cartierele Constanței
20 mai 2022
Redactia DTV
Publicitate

Primăria municipiului Constanța continuă să implementeze soluții de reconfigurare urbană a zonelor rezidențiale pentru a răspunde nevoilor comunității. Terenurile eliberate de garaje sunt reamenajate și transformate în parcări. O nouă parcare a fost construită pe strada Bogdan Petriceicu Hașdeu, în dreptul blocului L7. 18 de noi locuri de parcare sunt disponibile pentru locuitorii din zonă. Suprafața carosabilă eliberată de garaje a fost reamenajată prin lucrări de pregătire a suprafețelor, asfaltare și trasare a marcajelor rutiere.

Lucrări similare au avut loc și pe aleea Poet Alexandru Gherghel. În locul garajelor au fost amenajate 39 de noi locuri de parcare, dintre care 4 sunt rezervate persoanelor cu dizabilități. O parte din teren a fost transformată în spațiu verde, suprafața fiind pregătită pentru plantare.

Noi locuri de parcare sunt în curs de amenajare în alte zone din oraș. Pe strada Matei Millo, lângă Detașamentului de Pompieri Palas, se lucrează la refacerea suprafețelor în 4 zone distincte.

De asemenea, pe aleea Stadionului, în dreptul punctului termic, se construiesc 3 parcări. Infrastructura terenului este consolidată și se montează bordurile care vor delimita platforma parcărilor.


Sursă foto: Primăria Constanța

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233