dobroge.tv

Live

Cătălin a supraviețuit după ce a căzut de la mai bine de un kilometru înălțime, iar acum se zbate între viață și moarte. Strigătul de disperare al familiei: „Are mare nevoie de sânge”

Cătălin a supraviețuit după ce a căzut de la mai bine de un kilometru înălțime, iar acum se zbate între viață și moarte. Strigătul de disperare al familiei: „Are mare nevoie de sânge”
25 mai 2022
Redactia DTV
Publicitate

Clipe cumplite pentru o familie din Targu Mureș. Cătălin, un tânăr de 21 de ani, a supraviețuit miraculos, după ce s-a prăbușit de la mai bine de un kilometru înălțime. El făcea un curs de parașutism la aeroclubul din Târgu Mureș şi niciuna dintre cele două parașute nu i s-a deschis. Acum, este în comă la spital, iar medicii sunt rezervați în ce privește starea sa.

Cătălin are mare nevoie de sânge. Disperați, părinții au lansat un apel pe rețelele e socializare. Se poate dona în orice oraș și orice grupă de sânge, cu mențiunea că este pentru Negrea Cătălin, secția ATI Târgu Mureș.

Fiul nostru, Catalin Negrea , a suferit un cumplit accident ieri, în urma căruia are mare nevoie de sânge! Vă rugăm din suflet, donați! Din orice oraș, orice grupă de sânge! Trebuie doar să precizați că este pentru el!”, scrie tatăl lui Cătălin pe rețelele de socializare.

A căzut de la mai bine de un kilometru înălțime

Marți, 24 mai, în jurul orei 11.45, polițiștii au fost sesizați prin 112 cu privire la faptul că un tânăr, în vârstă de 21 de ani, elev în cadrul aeroclubului teritorial, ar fi căzut cu parașuta în incinta aerodromului din Târgu Mureș.

Polițiștii din cadrul Poliției Transporturi Aeriene Mureș s-au deplasat de urgență la fața locului, unde au constat faptul că cele sesizate se confirmă, tânărul fiind transportat de urgență la spital, în vederea acordării de îngrijiri medicale.

Cătălin a fost internat la Spitalului Judeţean de Urgenţă din Târgu Mureş, acolo unde ar urma să fie operat. Medicii sunt însă rezervați în ce privește starea băiatului. Are lovituri puternice la cap și la coloană.

Este ventilat mecanic...Se află într-o comă indusă medicamentos”, a declarat Radu Arhip, medic UPU SMURD, potrivit Observator News.

Ce spune Aeroclubul României

Aeroclubul României a anunţat, într-un comunicat de presă, că accidentul petrecut marţi pe Aeroclubul Târgu Mureş, în urma căruia un tânăr de 21 ani a căzut în gol de la o înălţime semnificativă, a fost cauzat de deschiderea defectuoasă a paraşutei principale. Conform surse citate, paraşuta principală şi cea de rezervă au fost găsite încurcate şi deschise parţial.

Astăzi, 24 mai 2022, în jurul orei 12.00, un elev paraşutist al Aeroclubului Teritorial 'E. Carafoli' Mureş, aflat la al 17-lea salt în cadrul cursului de obţinere a licenţei, a suferit un accident ca urmare a deschiderii defectuoase a paraşutei principale, luând contact dur cu solul, paraşuta principală şi cea de rezervă fiind încurcate şi deschise parţial. Au fost luate imediat măsurile necesare conform procedurilor standard, fiindu-i acordate îngrijiri medicale de către personalul solicitat prin Serviciul de Urgenţă 112. Au fost informate toate autorităţile competente în astfel de situaţii, iar inspectori ai Autorităţii de Investigaţie şi Analiză pentru Siguranţa Aviaţiei Civile (AIAS) urmează să investigheze cauzele care au dus la acest accident. Conducerea Aeroclubului României a dispus oprirea activităţii de paraşutism în toate aerocluburile teritoriale, până la stabilirea cauzelor accidentului”, a precizat Aeroclubul României, într-un comunicat de presă.

Polițiștii de la Transporturi Aeriene din Mureș au deschis un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă, iar instructorii de paraşutism sunt cercetaţi pentru a vedea dacă şi-au îndeplinit îndatoririle de serviciu.


Sursă foto: Observator News

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233