dobroge.tv

Live

'Au trecut zeci de mașini și unu nu a oprit'. Dănuţ a ars de viu, doi tineri s-au ales cu părul şi mâinile arse în încercarea de a-l salva. Cel de la volan a dat vina pe prietenul său care murise

31 mai 2022
Redactia DTV
Publicitate

Un tânăr de doar 18 ani a avut parte de o moarte cumplită în urma unui accident grav ce a avut loc luni seară în judeţul Iaşi, pe raza localităţii Leţcani. Şoferul unui autoturism A4 a pierdut controlul volanului şi a intrat cu maşina într-un copac aflat pe marginea drumului, iar apoi aceasta a fost cuprinsă de flăcări. Doi tineri care se aflau într-un camion de tractare au oprit și au scos doi dintre pasageri, dar pe al treilea nu au mai apucat, scrie ziaruldeiasi.ro. Dănuţ a ars de viu.

Cel aflat la volan era băut şi a încercat să dea vina pe prietenul său care murise. Mai mult, a refuzat să sufle în etilotest. ”Nu avea cum să fie la volan tânărul mort, noi am văzut totul”, a spus unul dintre salvatori, pentru reporterii de la ziaruldeiasi.ro.

Dureros este că mai multe maşini au trecut pe lângă accident fără să oprească. Doar doi tineri de la o firmă de tractare au oprit şi au încercat să salveze viaţa celor trei. Şi au reuşit să salveze viaţa a doi dintre ei.

“Este de neconceput ca în anul 2022, să nu mai existe pic de omenie mai ales între șoferi. În 4 minute de la accident, au trecut zeci de mașini și unu nu a oprit să verifice starea victimelor sau să acorde un prim ajutor. Un tânăr de 18 ani, a murit nevinovat din cauza nepăsării celorlalți participanți la trafic, alți 2 tineri au scăpat cu viață datorită echipajului de la RTL Tractări, care au sărit imediat să ajute victimele. Păcat că încă se mai moare din cauza nepăsării”, a scris un tânăr pe un grup de Facebook dedicate şoferilor din Iaşi.

Accidentul a avut loc după o curbă la stânga, cu direcția spre Podu Iloaiei. Șoferul autoturismului Audi a frânat 70 de metri fără niciun motiv înainte de a ieși în decor, unde s-a răsturnat pe o parte, potrivit sursei citate.

”Mașina era pe o parte, am agăţat-o cu un cârlig și am tras-o un pic, ca să scoatem pe cei din interior. La volan se afla un băiat care mirosea a alcool, în spatele lui, pe banchetă se afla o fată. Erau cu toții semiconștienți, la fel și al treilea tânăr, aflat pe bancheta din dreapta șoferului. Mașina începuse să ardă. Am scos fata, apoi șoferul. Apoi am început să tragem de pasagerul din dreapta, însă a explodat ceva în mașină. Băiatul era semiconștient, ne-am ars la mâini, dar nu ne-am mai putut apropia de el. Era vâlvătaia prea mare. Era un pic mai grăsuț decât ceilalți, nu am putut să îl răsucim, să-l scoatem. Ne pare rău pentru el”, a povestit Ovidiu, de la RLT Team, pentru ziaruldeiasi.ro.

”Mirosea a amoniac în interior, și încă nu ne-am dat seama ce a explodat în interior. Cert este sigur că șoferul era băut, și pasagerul din dreapta care a murit, de asemenea, și fata de pe bancheta din spate”, a spus al doilea băiat, din camionul de tractare, arătând părul și hainele arse de pe el reporterilor de la ziaruldeiasi.ro..

Tânărul de la volan, Andrei G., a recunoscut că era băut, dar că nu se afla el la volan, ci colegul său de cameră de facultate, cel care murise, adică Dănuț Iliescu, de 18 ani. Martorii au exclus varianta.

Polițiștii au deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă. iar cercetările sunt continuate.

Cei doi pacienți care au ajuns la spital au 22 şi 21 de ani, sunt stabili și urmează investigații de specialitate.

Sursă foto/video: ziaruldeiasi.ro

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233