dobroge.tv

Live

Mădălina a fost adoptată la 4 luni dintr-un orfelinat din Constanța, iar acum își caută mama: „Simt tot mai mult în sufletul meu că mă așteaptă să o găsesc”

Mădălina a fost adoptată la 4 luni dintr-un orfelinat din Constanța, iar acum își caută mama: „Simt tot mai mult în sufletul meu că mă așteaptă să o găsesc”
05 iunie 2022
Redactia DTV
Publicitate

Constănțeni, este nevoie de noi. Mădălina s-a născut în Constanța și a fost adoptată la patru luni dintr-un ofefelinat. Acum își caută mama biologică prin intermediul paginii de Facebook „The never forgotten Romanian children - Copiii niciodată uitați ai României”. Pagina a fost creată special pentru cei care îşi caută familiie biologice şi, cu ajutorul acesteia, sute de oameni i-au cunoscut pe cei care le-au dat viaţă.

Redăm mesajul postat:

SALUTARE DIN MADRID

Numele meu la naștere a fost BALABAN MĂDĂLINA și m-am născut la data de 4 februarie 1989 in CONSTANTA.

Sânt aici în căutarea mamei mele biologice despre care știu că se numea BALABAN ILEANA, cā acum ar avea in jur de 50 de ani si mai știu că mi-a dat naștere la o vârstă foarte mică, cred că avea în jur de 16..17 ani.

La numai 4 luni am fost adoptată în CONSTANTA de la un orfelinat din Constanta, din păcate la numai 8 anișori destinul a fost din nou crunt cu mine deoarece am rămas și fără mama adoptivă. Am fost crescută numai de tatăl adoptiv, care nici el acum nu se mai află printre noi.

Îmi amintesc că într-o zi tatăl adoptiv îmi povestea despre mama biologică, că era foarte tânără când mi-a dat naștere și că era din PLOIESTI sau PITESTI si că ar fi venit intenționat la CONSTANȚA pentru nașterea mea. Sincer nu știu ce să cred, posibil ca mama mea să fie tot din CONSTANȚA, tata niciodată nu mi-a spus nimic concret, dar poate mi-a spus așa de teamă să nu o găsesc.

Acum nu numai că mă simt singură și a nimănui, dar oriunde aș fi și orice vârstă aș avea simt tot mai mult în sufletul meu că mama mă așteaptă să o găsesc iar eu la rândul meu sper să o pot îmbrățișa și să-i povestesc totul despre viața mea.

Indiferent de vârstă și împrejurāri, astept cu nerābdare acea zi, dintotdeauna emoțiile pun stăpânire pe noi atunci când după o viață de om reusesti sā o gåsesti pe mama care ți-a dat viață.

De aceea am nevoie de voi oameni cu suflet bun, să DISTRIBUIȚI anunțul meu deoarece simt că o să ajungă și la mama mea.

Vă mulțumesc tuturor!

Copiii niciodată uitați ai României

Sute de persoane din străinătate adoptate din România în urmă cu mai bine de 20 de ani au reuşit, în ultimii patru ani, să îşi găsească părinţii biologici prin intermediul unei pagini de Facebook. Totul a început când o româncă originară din judeţul Buzău şi stabilită în Irlanda a început să îşi caute fratele, care a fost adoptat în urmă cu 26 de ani.

Pagina de Facebook "The never forgotten Romanian children - Copiii niciodată uitaţi ai României", creată în ianuarie 2015 de Ileana Cunniffe Băiescu, are zilnic solicitări de la persoane adoptate şi este urmărită de peste 129.000 de oameni. Despre fenomenul adopţiilor de după Revoluţie, despre haosul creat s-a scris mult, mai ales în presa internaţională. S-a vorbit inclusiv despre copii adoptaţi pentru a li se preleva organe. Cei care şi-au găsit părinţii arată însă contrariul, că au familii bune, care i-au îngrijit. Dacă au avut toţi norocul acesta este greu de aflat în lipsa unor statistici clare oficiale. Cel mai probabil, adevărul despre ce s-a întâmplat cu toţi cei adoptaţi nu-l va şti nimeni, niciodată.

Ileana Cunniffe Băiescu a explicat, pentru AGERPRES, că ea nu şi-a imaginat vreodată că va ajuta atâtea sute de persoane şi nici nu doreşte faimă. Tot ce a vrut a fost să-şi găsească fratele, despre care avea foarte puţine informaţii şi a făcut tot ce i-a stat în putinţă. A ajutat foarte mulţi oameni să îşi caute părinţii biologici, a cunoscut foarte mulţi copii adoptaţi iar într-un final l-a întâlnit pe fratele ei.


Sursă foto: Facebook „The never forgotten Romanian children - Copiii niciodată uitați ai României”

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233