dobroge.tv

Live

Protest amplu la Constanţa. Mai multe străzi au fost blocate, trafic paralizat în apropierea benzinăriilor - şoferii au alimentat de 1 leu sau chiar 50 de bani!

14 iunie 2022
Redactia DTV
Publicitate

Protest amplu, în Constanţa, noaptea trecută. Preţul carburanţilor a scos în stradă sute de constănţeni nemulţumiţi, iar mai multe străzi au fost complet blocate. Traficul a fost paralizat în apropierea benzinăriilor. Sute de şoferi au alimentat cu câteva picături de carburant şi au plătit cu cardul. 

Protestul anunţat pe reţelele de socializare a scos sute de şoferi în stradă. Tot pe reţelele de socializare, oamenii au postat imagini cu bonurile fiscale, în care demonstrează că au alimentat de 1 leu, 3 lei, 2 lei sau chiar 50 de bani.

Un alt protest este anunţat pentru sâmbătă, 18 iunie. Totodată, pe 30 iunie ar urma să fie un boicot la care vor participa sute de mii de oameni.

Reamintim că în mediul online a fost creat un eveniment care să anunțe un protest de amploare în toată țara, pe data de 30 iunie, în jurul orei 12.00, față de prețul la carburanți -- detalii aici: Mobilizare în mediul online. Oamenii sunt invitați la proteste, în toată țara, față de prețul la carburanți

Astfel de proteste au avut loc în Constanța, Botoșani și Târgu Jiu. 

Sursă foto: Facebook

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233