dobroge.tv

Live

Purtătorul de cuvânt al Arhiepiscopiei Tomisului, despre geamandurile în formă de cruce: ''S-a ratat epic semnificaţia crucii. Nu sperie pe nimeni, domnule Arafat, ci e invers: dă nădejde''

16 iunie 2022
Redactia DTV
Publicitate

Purtătorul de cuvânt al Arhiepiscopiei Tomisului, preotul Eugen Tănăsescu, postat, joi, pe pagina sa de Facebook, un mesaj cu privire la geamandurile în formă de cruce care au fost oferite salvamarilor de Fundaţia pentru SMURD, precizând că nu sunt vestitoare ale morţii, ci împodobesc mormintele creştinilor şi sunt “pre-aşteptări ale Învierii în Hristos”, considerând că “s-a ratat epic semnificaţia crucii”.

“Geamandurile lui Arafat sunt rezultatul unei gândiri fistichii. Crucile împodobesc mormintele creştinilor. Dar nu ca vestitoare ale morţii, ci ca preaşteptări ale Învierii în Hristos. Aşadar, s-a ratat epic semnificaţia crucii. Nu sperie pe nimeni, domnule Arafat, ci e invers: dă nădejde.

Inginerii din birourile lui Arafat nu cred c-au văzut vreodată valurile mării, nici măcar în poze. Altfel nu-mi explic brilianta idee de a face crucile din polistiren. Care se rupe la primul bobârnac. Asta e, atât s-a gândit şi d-aia suntem unde suntem. Aşteptăm şi bărci de salvare din polistiren...gândire de polistiren”, a afirmat preotul Eugen Tănăsescu.

Geamanduri în formă de cruce au un mesaj pentru a-i atenţiona pe turişti de pericolul de înec şi anunţă câţi oameni au murit în mare anul trecut: CONSTANŢA. Geamanduri macabre, sub formă de cruce, pe litoral. Este trecut şi numărul morţilor: ''Întoarce-te acum!''

Sursă foto: Eugen Tănăsescu Facebook

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233