dobroge.tv

Live

Primăria Constanţa: Obligațiile legale pe care le au deținătorii de imobile

Primăria Constanţa: Obligațiile legale pe care le au deținătorii de imobile
20 iunie 2022
Redactia DTV
Publicitate

În ciuda numeroaselor activități de informare inițiate de polițiștii locali, în continuare, sunt indentificați deținători de imobile care execută lucrări de construcții fără respectarea prevederilor legale privind îmbunătățirea activităților de gospodărire, protecția mediului, întreținere și înfrumusețare a municipiului Constanța.

Polițiștii locali din cadrul Direcției Generale Poliția Locală Constanța acționează zilnic în zonele de competență în vederea monitorizării construcțiilor aflate în execuție și atenționează investitorii referitor la obligațiile legale pe care le au cu privire la organizarea de șantier.

Pentru protejarea vizuală față de spațiul public pe perioada executării lucrărilor de construcții deținătorii de imobile din municipiul Constanța au obligația legală de montarea de mesh-uri perimetrale imprimate cu fațadele propuse și menținute pe toată perioada executării lucrărilor.

În situația în care sunt sistate lucrările, construcția se protejează cu mesh-uri perimetrale, imprimate cu fațada/fațadele clădirii propuse și menținute pe toată perioada de conservare a clădirilor.

În situația construcțiilor aflate în stare de degradare, acestea se protejează cu mesh-uri perimetrale, imprimate cu fațada/fașadele clădirilor inițiale și menținute până la începerea lucrărilor de reabilitare autorizate.

Oamenii legii atrag atenția că nerespectarea prevederilor art.9, pct.4 *1 din H.C.L 77/2021 privind îmbunătățirea activităților de gospodărire, protecția mediului, întreținere și înfrumusețare a municipiului Constanța constituie contravenții și se sancționează cu amendă cuprinsă de la 2.000 lei la 2.500 lei.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233