dobroge.tv

Live

Vești proaste de la meteorologi: ploi, descărcări electrice și grindină, în Dobrogea. Cum va fi vremea la Constanța

Vești proaste de la meteorologi: ploi, descărcări electrice și grindină, în Dobrogea. Cum va fi vremea la Constanța
24 iunie 2022
Redactia DTV
Publicitate

Vineri, 24 iunie, vremea va fi normală termic. Cerul va avea înnorări temporare ziua, când pe arii restrânse vor fi averse și descărcări electrice. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări temporare în prima parte a intervalului (rafale în general de 40...50 km/h). Temperaturile maxime se vor încadra între 26 și 30 de grade, mai scăzute pe litoral și în deltă unde se vor situa între 23...25 de grade, iar cele minime vor fi cuprinse între 16 și 20 de grade.

Sâmbătă, 25 iunie, vremea va deveni călduroasă în zona continentală. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporare după-amiaza și seara, când, pe arii restrânse, vor fi averse, descărcări electrice. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări trecătoare ziua. Temperaturile maxime se vor încadra între 26 și 31 de grade, mai scăzute pe litoral și în deltă unde se vor situa între 23...25 de grade, iar cele minime vor fi cuprinse între 16 și 19 grade.

Duminică, 26 iunie, vremea va deveni în general instabilă. Cerul va avea înnorări temporare, iar aria precipitațiilor se va extinde treptat și vor fi averse și descărcări electrice, cu precădere spre seară și noaptea. Vor fi condiții de grindină. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări trecătoare, dar și asociate averselor. Temperaturile maxime se vor încadra între 23 și 30 de grade, cu cele mai scăzute pe litoral. iar cele minime vor fi cuprinse între 16 și 19 grade.

Și luni, 27 iunie, vremea va fi răcoroasă, în general instabilă. Cerul va avea înnorări temporare și pe arii relativ exinse vor fiaverse și descărcări electrice. Pe alocuri, cantitățile de apă vor fi mai însemnate. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări temporare ziua. Temperaturile maxime se vor încadra între 22 și 25 de grade, iar cele minime vor fi cuprinse între 16 și 18 grade.

Cum va fi vremea la Constanța

Vineri, 24 iunie, vremea va fi normală termic, schimbătoare ca aspect. Cerul va fi variabil, trecător mai noros ziua când, vor fi condiții pentru ploi de scurtă durată și posibil descărcări electrice. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări pe parcursul zilei (rafale de până la 40...50 km/h). Temperatura maximă va fi de 25...26 de grade, iar cea minimă va fi de 18...19 grade.

Sâmbătă, 25 iunie, vremea se menține normală termic. Cerul va fi temporar noros și vor fi condiții pentru averse, slabe, trecătorare. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări trecătoare ziua (rafale de până la 40...45 km/h). Temperatura maximă va fi în jur de 25 de grade, iar cea minimă va fi de 18...19 grade.


Sursă foto: ziare.com

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233