dobroge.tv

Live

''Cum este și viaţa de nedreaptă uneori''. Un militar de doar 37 de ani a murit în timp ce juca fotbal cu prietenii - Adrian era căsătorit şi avea o fetiţă de 8 ani

''Cum este și viaţa de nedreaptă uneori''. Un militar de doar 37 de ani a murit în timp ce juca fotbal cu prietenii - Adrian era căsătorit şi avea o fetiţă de 8 ani
24 iunie 2022
Redactia DTV
Publicitate

Un militar de doar 37 de ani s-a stins din viaţă sub ochii prietenilor săi, cu care ieşise la fotbal, după ce is-a făcut rău. În urma lui, rămân o soţie şi o fetiţă de doar 8 ani.

Potrivit observatornews.ro, totul s-a întâmplat joi seara, în jurul orei 21.30, la o bază sportivă din Şimleu Silvaniei. Adrian Gui a primit primele îngrijiri medicale la faţa locului, însă ajuns la spital a suferit un atac de cord. În zadar medicii au efectuat manevre de resuscitare timp de aproape după ore. Inima lui Adrian s-a oprit pentru totdeauna, informează Sportul Sălăjean. Militarul avea doar 37 de ani, era căsătorit și avea o fetiță de 8 ani.

Toţi cei care l-au cunoscut au postat mesaje dureroase pe reţelele de socializare: "Soarele vieții a apus pentru o ființă atât de dragă noua .In acest univers al tristeții ne rămân stelele amintirilor, care sa ne aline durerea .Vei rămâne veșnic în inimile noastre !Drum lin spre îngeri finule drag!", "Sincere condoleanțe Dumnezeu să-l odihnească în pace si liniste sufletească!!", "Odihna cea veșnică da-i lui Doamne și lumina cea fără de sfârșit să îi strălucească să se odihnească în pace. Condoleanțe familiei", "Doamne cum este și viata de nedreapta uneori! Un prieten drag din copilarie pe care cu siguranță nu il vom uita niciodată! Dumnezeu sa iti dea putere și mângâiere peste această grea încercare pusă de Dumnezeu în viața voastră! Sinceră si odihna veșnică soțului tău și celor apropiați din familie", "Drum lin spre îngeri! Dumnezeu să te odihnească în pace Adi. Sincere condoleanțe dragele mele".

Şi colegii lui militari au transmis un mesaj: "Sergent Gui Adrian din cadrul Batalionului 315 Artilerie ,, Simion Bărnuțiu" a decedat ieri 23 iunie în urma unui atac de cord, avea doar 37 de ani era căsătorit și avea o fetiță de 8 anișori. Militarii și personalul civil contractual din cadrul Regimentului 69 Artilerie Mixtă,, Silvania" își exprimă profundul regretul la trecerea în neființă a colegului nostru.

A fost un profesionist desăvârșit, un militar responsabil, corect și devotat instituției.

Întregul colectiv al Regimentului 69 Artilerie Mixtă,, Silvania" transmite sincere condoleanțe familiei îndurerate și își exprimă regretul pentru pierderea camaradului nostru. Dumnezeu să-l odihnească în pace!!".

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233