dobroge.tv

Live

S-a stins din viaţă bebeluşul care a căzut din maşina aflată în mers. Micuţul era în scaunul special, dar fără centură

S-a stins din viaţă bebeluşul care a căzut din maşina aflată în mers. Micuţul era în scaunul special, dar fără centură
25 iunie 2022
Redactia DTV

Publicitate

O familie din Ciuta, Caraş-Severin, trece prin momente cumplite după ce copilul lor de doar un anişor s-a stins din viaţă. Bebeluşul a căzut din maşina condusă de tată, după ce a alunecat din scaunul special în care era transportat fără centuri, portiera s-a deschis, iar bebeluşul a fost aruncat pe şosea. A ajuns în comă la spital, dar corpul lui firav nu a rezistat. 

Potrivi observatornews.ro, băiatul a căzut din maşină, a alunecat din scaunul special în care stătea fără centurile puse. Tatăl era la volan, în timp ce mama copiilor era în spate cu cei doi copii ai lor. Femeia s-ar fi întors să îi pună centura de siguranţă băiatului mai mare, care se afla în alt scaun special. Mezinul familiei, un copil de doar un an şi trei luni, era în scaunul său fără centură când, într-o curbă, a alunecat, a lovit portiera, uşa s-a deschis şi băieţelul s-a izbit puternic de şosea.

Tatăl său, în vârstă de 44 de ani, a fost testat şi cu aparatul etilotest, iar poliţiştii au constat că acesta nu consumase alcool înainte de a se urca la volan. Anchetatorii continuă cercetările într-un dosar penal. 

Sursă foto: monitorudecluj.ro

Publicitate

Publicitate
Mai multe
URMĂREȘTE
Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233