dobroge.tv

Live

''Voi două, îngerașilor, ați demonstrat că prietenia adevărată există!''. În loc să sărbătorească că au luat bacul, Emma şi Denisa vor fi înmormântate - au sfârşit înecate în Dunăre

''Voi două, îngerașilor, ați demonstrat că prietenia adevărată există!''. În loc să sărbătorească că au luat bacul, Emma şi Denisa vor fi înmormântate - au sfârşit înecate în Dunăre
27 iunie 2022
Redactia DTV
Publicitate

O tragedie a îndoliat două famili. Două tinere de doar 18 ani, cu tot viitorul înainte, vor fi conduse pe ultimul drum după ce au murit înecate. Emma și Denisa, două tinere de doar 18 ani din Mehedinți, absolvente de clasa a XII-a, au ieșit la scăldat în Dunăre.  Denisa a intrat în apă și nu a mai putut ieși, moment în care Emma, deși nu știa să înoate, i-a sărit prietenei ei în ajutor. Din păcate, valurile le-au înghițit pe amândouă.

Fetele au fost scoase din apă, dar cadrele medicale nu au mai putut face nimic pentru a le salva, ambele fiind declarate decedate.

Potrivit observatornews.ro, Emma și Denisa erau cele mai bune prietene și abia terminaseră clasa a XII-a la Colegiul National Pedagogic "Stefan Odobleja" din Drobeta Turnu Severin. Au susținut examenul de Bacalaureat și așteptau rezultatele. Din păcate, în loc să afle ce note au luat, să se bucure de reușită și să-și facă planuri de viitor, cele două fete vor fi conduse pe ultimul lor drum. Astăzi, va fi înmormântată Emma, iar mâine, Denisa.

Zeci de mesaje sfâşietoare au fost postate pe reţelele de socializare. 

"Plâng holurile Pedagogicului, căci tinerele noastre absolvente nu vor veni să vadă ADMIS la Bacalaureat"

"Voi două, îngerașilor, sunteți cele care azi (vineri n.r.) ați demonstrat că prietenia adevarată există! Ema… n-am cuvinte sa exprim cat de matura esti acum, față de momentul in care te-am intalnit prima data bobocica… Azi ai vrut sa fii inger pazitor si ai devenit un inger in adevaratul sens al cuvantului. Deniso? Tu ce cautasi in apa? Te avertiza sora-ta sa nu te bagi ca-s Sanzienele! (...) Lasasi pe toata lumea cu inima rupta…Ema ti-a demonstrat ca prietenia voastra chiar a durat pana la moarte si ca doar moartea vă va putea desparti… desi stia ca-si risca viata, a sarit in apa dupa tine incercand sa te salveze… Rezultatul? Amandoua v-ati ridicat la cer… Ema? Ce faci cu visele tale? Vin rezultatele la bac, ai asteptat 4 ani sa scapi de liceu sa vezi acolo “admis”. Eu inca vad acea bobocica increzatoare… Ti-am zis ca intr-o zi poate vei fi patroana unui salon in care sa machezi si sa predai cursuri. Mai stii? Ti-am zis sa nu renunti la visul tau… si acum ce-ai facut? Ai devenit un vis frumos pentru toti cei care te-au cunoscut… Plang holurile pedagogicului caci tinerele noastre absolvente, nu vor veni sa vada “ADMIS” la bacalaureat… 2 fete destepte si frumoase au devenit ingeri… (...) M-ati lasat in stare de soc… Sincere condoleante familiilor… Dumnezeu sa vă odihnească in pace, suflete curate! Prea tinere sa plecati…".

"EMA noastră dragă noi toti te vom aștepta să ne spui sarumina cu glasul tau dulce cu chipul tău gingaș cu zîmbetul tău frumos cu tandrețea ta te asteptam sa ne spui ca e o gluma CRISTINUTA TOTI SINTEM ATIT DE INDURERATI".

"Ce destin tragic! Pacat de tineretea lor! Doua flori au fost chemate la Domnul, acum cand trebuia sa pășească in viață... Multa rugaciune sa facem pentru familiile distruse de durere , sa poata depasii aceasta nenorocire... DUMNEZEU SA VA ODIHNEASCĂ, LA DREAPTA LUI!!!".

"Dumnezeu să vă aibe în pază suflete frumoase. Încă nu îmi vine să cred Condoleanțe parinților".

"Condoleante familiilor si multa putere sa treaca peste aceasta imensa durere pt fete dumnezeu sa le odihneasca in pace sau spulberat toate visurile lor intr-o secunda zbor lin catre stele".

"Dumnezeu sa le odihnească în pace și liniște acolo sus unde au plecat prea de vreme!.Strigator la cer păcat de tinerețea lor!".

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233