dobroge.tv

Live

Prinţul Paul al României a fost prins la Paris. El a fost condamnat la trei ani de închisoare

Prinţul Paul al României a fost prins la Paris. El a fost condamnat la trei ani de închisoare
27 iunie 2022
Redactia DTV
Publicitate

Prinţul Paul, condamnat la 3 ani şi patru luni de închisoare în dosarul Ferma Băneasa şi dat în urmărire în 18 decembrie 2020, a fost prins la Paris, anunţul fiind făcut luni de ministrul de Interne Lucian Bode, scrie news.ro.

Conform ministrului de Interne, Prinţul Paul al României a fost reperat şi prins la Paris, ca urmare a colaborării dintre autorităţile române şi franceze. Bode a precizat că sunt în curs de desfăşurare acte procedurale pentru aducerea în ţară.

El a fost condamnat în 17 decembrie 2020 la 3 ani si 4 luni inchisoare pentru săvârşirea infractiunilor de cumpărare de influenţă şi complicitate la infracţiunea de abuz în serviciu contra intereselor publice.

În același dosar au mai fost condamnaţi omul de afaceri Remus Truică, israelienii Benyamin Steinmetz şi Tal Silberstein şi Dan Andronic.

„În urma cooperării poliţieneşti internaţionale, dintre Poliţia Română şi autorităţile din Franţa, a fost depistat, în Paris, Paul-Philippe al României În continuare se desfăşoară activităţile procedurale, în vederea predării acestuia, către ţara noastră”, anunţă IGPR, reamintind că ”la data de 17 decembrie 2020, Curtea de Apel Braşov a emis mandatul de executare a pedepsei închisorii nr. 42 din 17.12.2020 împotriva numitului AL ROMANIEI PAUL-PHILIPPE, 72 ani, fiind condamnat la 3 ani şi 4 luni închisoare, pentru săvârşirea infracţiunilor de cumparare de influenţă si complicitate la infracţiunea de abuz în serviciu contra intereselor publice”.

Prinţul Paul al României a fost depistat pe stradă, iar la verificări, a prezentat un paşaport eliberat de autorităţile din Marea Britanie.

Din partea franceză, în această acţiune au fost implicate Direcţia Generală a Jandarmeriei Naţionale şi Biroul Central de Luptă Împotriva Delincvenţei Itinerante.


Sursă foto: news.ro

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233