dobroge.tv

Live

Cursele Navrom de pasageri și marfă din Tulcea au fost suspendate

27 iunie 2022
Publicitate

Cursele Navrom de pasageri și marfă din Tulcea au fost suspendate. Transportatorul de stat spune că nu mai poate susține financiar costurile din cauza prețului mare la carburanți. Locuitorii Deltei dar și turiștii sunt nevoiți acum să găsească alternative pentru a ajunge la destinație. Navele de Agrement și Transport Rapid sunt două dintre opțiuni. Prețul unui bilet este de 80 de lei de persoană.

Vreau să vă spun că serviciul alternativ de transport pasageri care funcționează din 2015 în acest moment noi operăm 80 la sută din capacitatea de turiști și de localnici din Delta Dunării. Și datorită infrastructurii rutiere de care avem, oamenii au încercat să facă o fluidizare pe tot parcursul zilei. Inclusiv sunt foarte multe pensiuni sau complexuri care își transportă în regim propriu pasagerii. Adică tot timpul vom găsi alternative de transport de pasageri și de mărfuri.

Noi am adaptat prețurile și prețurile noastre au la bază cheltuielile ce survin prestării serviciului. Adică serviciul și cererea de piață într-o economie de piață liberă practice este un echilibru între cerere și ofertă și nevoia care de fapt noi funcționăm la solicitare. Și această cerere a fost crescută în permanent. Există un echilibru al transportului”, a declarat Ștefan Ivanov, președintele Asociației Operatorilor Navelor de Agrement și Transport Rapid.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233