dobroge.tv

Live

'Te chinui să crești un copil, să-i oferi tot ce este mai bun..'. Părinţi distruşi de durere după ce fata s-a aruncat în gol de la etajul 5 - Yasmin avea doar 18 ani

'Te chinui să crești un copil, să-i oferi tot ce este mai bun..'. Părinţi distruşi de durere după ce fata s-a aruncat în gol de la etajul 5 - Yasmin avea doar 18 ani
28 iunie 2022
Redactia DTV
Publicitate

O familie din Galaţi trece prin momente cumplite după ce şi-au pierdut fiica de doar 18 ani. Yasmin a ales să-şi încheie socotelile cu viaţa după o decepţie în dragoste şi a sărit de la etajul 5 al unui bloc din Capitală. Părinţii sunt distruşi de durere şi spun că destinul tinerei a fost schimbat de un individ care ar fi cucerit-o prinmetoda "loverboy".

„Avea toată viața, abia împlinise 18 ani...Mi-a zis că este bine, mami! Mă asigura că este bine și să stau liniștită, să stăm liniștiți, că ea a ales să fie cu iubirea ei... Mi-a distrus-o, mi-a distrus-o! ”, a spus mama fetei, notează observatornews.ro.

Și tot din cauza lui, spun părinții, fata a fugit de acasă, acum pentru a doua oară, însă nu s-a mai întors, ci a decis să își curme viața, aruncându-se în gol de la etajul cinci al unui bloc din București.

Dacă în trecut, în luna aprilie, tânăra a plecat de acasă anunțându-și părinții printr-un bilet de decizia sa, fiind îndrăgostită, acum părinții nu au știut nimic de Yasmin. În urma gestului făcut de fata lor, părinții îndoliați sunt de părere că Yasmin și prietena ei au fost racolate de iubitul celei decedate, fiind victimele traficului de persoane.

”Ne-a spus într-o zi că este într-o relație cu un băiat. Amauzit niște chestii urâte de băiatul ăsta... Că băiatul se ocupă cu niște chestii necurate... După ce a făcut fata mea 18 ani a convins-o să plece de acasă, să își părăsească domiciliul. El a fost foarte insistent, a reușit prin tot ce a putut el să facă să comunice cu ea... Îmi promitea că dacă o să o las o să îi mulțumesc toată viața că o să o facă om... Din păcate a făcut ce a făcut...”, a declarat tatăl îndoliat.

De cealaltă parte, iubitul fetei de 18 ani neagă acuzațiile aduse de părinții Yasminei.

”Ne-am certat toată ziua și nu i-am răspuns la mesaj și seara... Ne-am certat iar și a zis că pleacă. Și am lăsat-o să plece. Și m-a sunat o fată, o prietenă de-a ei să îmi spună ce s-a întâmplat...”,a spus iubitul fetei.

Acum familia fetei se pregătește de înmormântare, trupul fetei fiind ridicat de la Institutul de Medicină Legală și dus la Galați, dar în continuare își caută dreptatea, ancheta în cazul morții fiicei lor fiind în plină desfășurare. Oamenii legii încearcă să pună totul cap la cap pentru a afla ce sau cine a determinat-o pe Yasmin să își ia viața, o probă importantă în dosar fiind ceea ce se va găsi în telefonul ei mobil.

"Condoleanțe familiei , te chinui să crești un copil să-i oferi tot ce este mai bun și dintr-o prostie l-ai pierdut într-o secundă. Numai părinte să nu fii în acest caz. Dumnezeu să le dea putere iar pe ea să o ierte că era doar un copil", "Doamne !!!!!!!!!!Ajuta-le sa constientizeze ca nu merita gesturile astea pentru nimeni si nimic!!!", "Viata e prioritara! Nimic și nimeni pe lumea asta nu merita acest gest, acest sacrificiu! Respectivul sau respectiva pentru care faceți gestul, nu va suferi nici măcar o clipa, dacă asta vreți sa demonstrați dragi copii! Singurii care vor suferi, vor fi părinții! NU VA LĂSAȚI CONDUȘI DE IMPULS, NU SE MERITA! DUMNEZEU NE - A DAT VIATA ȘI TOT EL ESTE CEL CARE NE - O IA!", "Pentru celelalte îndrăgostite.... nu se merită!!!!! E plină lumea...și viața merge înainte!", "Merita sa ți iei viața pentru cineva care nu te merita? Doamne ferește , condoleanțe familiei și mare păcat in fata domnului", "Dumnezeu sa te odihnească în pace Yasmin.... Dumnezeu sa aibă grija de părinții și familia întreaga.. Să aibă multă putere... Păcat de tine tine copil minunat", sunt doar câteva dintre reacţiile celor care au aflat cumplita veste.

Sursă foto: wowbiz.ro

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233