dobroge.tv

Live

'Prinţesa mamii, tot ce mi-a rămas sunt poze şi amintiri cu tine''. Lacrimi amare după moartea Yasminei, la doar 18 ani : ''Sper ca cei vinovaţi să plătească pentru viaţa ta''

'Prinţesa mamii, tot ce mi-a rămas sunt poze şi amintiri cu tine''. Lacrimi amare după moartea Yasminei, la doar 18 ani : ''Sper ca cei vinovaţi să plătească pentru viaţa ta''
29 iunie 2022
Redactia DTV
Publicitate

Mesaje dureroase de la familie, rude, prieteni au fost posatte pe reţelele de socializare la aflarea veştii că Yasmin s-a stins din viaţă la câteva luni după ce a împlinit 18 ani. Potrivit observatornews.ro, Yasmin a ales să-şi încheie socotelile cu viaţa după o decepţie în dragoste şi a sărit de la etajul 5 al unui bloc din Capitală. Părinţii sunt distruşi de durere şi spun că destinul tinerei a fost schimbat de un individ care ar fi cucerit-o prinmetoda "loverboy".

„Avea toată viața, abia împlinise 18 ani...Mi-a zis că este bine, mami! Mă asigura că este bine și să stau liniștită, să stăm liniștiți, că ea a ales să fie cu iubirea ei... Mi-a distrus-o, mi-a distrus-o! ”, a spus mama fetei, notează observatornews.ro.

Și tot din cauza lui, spun părinții, fata a fugit de acasă, acum pentru a doua oară, însă nu s-a mai întors, ci a decis să își curme viața, aruncându-se în gol de la etajul cinci al unui bloc din București.

Dacă în trecut, în luna aprilie, tânăra a plecat de acasă anunțându-și părinții printr-un bilet de decizia sa, fiind îndrăgostită, acum părinții nu au știut nimic de Yasmin. În urma gestului făcut de fata lor, părinții îndoliați sunt de părere că Yasmin și prietena ei au fost racolate de iubitul celei decedate, fiind victimele traficului de persoane.

”Ne-a spus într-o zi că este într-o relație cu un băiat. Amauzit niște chestii urâte de băiatul ăsta... Că băiatul se ocupă cu niște chestii necurate... După ce a făcut fata mea 18 ani a convins-o să plece de acasă, să își părăsească domiciliul. El a fost foarte insistent, a reușit prin tot ce a putut el să facă să comunice cu ea... Îmi promitea că dacă o să o las o să îi mulțumesc toată viața că o să o facă om... Din păcate a făcut ce a făcut...”, a declarat tatăl îndoliat.

De cealaltă parte, iubitul fetei de 18 ani neagă acuzațiile aduse de părinții Yasminei.

”Ne-am certat toată ziua și nu i-am răspuns la mesaj și seara... Ne-am certat iar și a zis că pleacă. Și am lăsat-o să plece. Și m-a sunat o fată, o prietenă de-a ei să îmi spună ce s-a întâmplat...”, a spus iubitul fetei.

Acum familia fetei se pregătește de înmormântare, trupul fetei fiind ridicat de la Institutul de Medicină Legală și dus la Galați, dar în continuare își caută dreptatea, ancheta în cazul morții fiicei lor fiind în plină desfășurare. 

Mesaje dureroase pe reţelele de socializare

"Dumnezeu să te ierte, ești un înger, Dumnezeu va avea grijă să-ți pregătească un loc,între cei buni și drepți! Odihnă veșnică!

"Greu de crezut, o mare durere și suferinta, drum lin către îngeri, Yasmina, suflet minunat și bun!"

"Drum lin catre cer printesa noastra,un copil exemplar ,bland si dulce, nu pot sa cred ca tocmai tie ti s-a intamplat aceasta nenorocire. Dumnezeu sa te ierte nasica noastra, 18 anisori. Ai lasat o durere foarte mare in sufletul nostru. Sper ca cei vinovati sa plateasca pentru viata ta"

"Dumnezeu sa te odijneasca in pace, printesa lu mami, e tot ce mi.a ramas poze si amintiri cu tine!!! te voi iubi vesnic printesa mea!!"

"Chip de înger

De ce-ai plecat așa devreme!?

Lăsându-ne cu mintea pustiită de durere...

De ce, încotro atâta grabă!?

De ce ne lași cu privirea oarbă?

Erai speranța-n ochii tuturor,

Că lumea, poate fi mai buna-n viitor!

Dar... drumul tău prin viață

Prea repede s-a frânt.

Și ai mers la DOMNUL sus,

În ceata Lui de ingeri...

Răspândind durerea,

Celor de pe pământ!!!

Zbor lin către cer, Yasmin Kenzia!"

"În aceste clipe de adanca tristete este foarte greu sa gasesti cuvintele, pentru ca nimic nu-ti mai poate mangaia sufletul odata cu pierderea fiintei iubite. Sincere condoleante familiei indoliate!"

"Offff Drum lin catre ingeri, Yasmina noasta!!!Mereu vei ramame in inimile nostre!!"

"Dumnezeu sa o ierte si sa o odihneasca in pace. A plecat mult prea devreme dar va straluci toata viata in inimile noastre. Multa putere pentru a trece peste aceasta durere"

"Ceasul despărţirii a sosit, lăsând în urmă un gol imens şi lacrimi de durere fără margini.

Îngerii să vegheze drumul tău lin către Dumnezeu prințesa mea????????????

N-am sa te uit niciodată ✨

Te iubesc din tot sufletul verișoara mea frumoasa"

"Când cei dragi se sting, nu-ți mai revii niciodată.

Înveți doar sa trăiești fiecare zi fără ei, dar ii păstrezi undeva in adâncul inimii tale pentru totdeauna.

Te iubesc mult prințesa mea mică și frumoasa

Nu te voi uita niciodată

Drum bun si Dumnezeu sa te ierte suflet bun si cuminte nu o sa te uitam niciodata"

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233