dobroge.tv

Live

De acum clinica Doctor Med și în Constanța

30 iunie 2022
Redactia DTV
Publicitate

Doctor Med a deschis prima clinică multidisciplinară în orașul Constanța, oferind servicii medicale de specialitate pentru toți pacienții din regiune, cu divizie de imagistică, 14 specialități medicale în divizia de ambulator, 7 cabinete și peste 20 de medici colaboratori.

La ora actuală este cea mai modernă clinică din Dobrogea, care este dotată cu cea mai bună aparatură, de ultimă generație, aparatură de top. Încercăm să scurtăm timpul de investigație și de diagnosticare a problemelor pacienților, motiv pentru care stresul pacienților este redus, problema rezolvată mai rapid și pacientul mulțumit”, a declarat Monar Zekra – medic primar Ortopedie si Traumatologie Doctor Med.

Clinica Doctor Med din Constanța oferă acces la o echipă medicală de performanță, fiind împărțită în două divizii: divizia de imagistică și divizia de ambulator. Divizia de imagistică include RMN funcțional Divizia de ambulator este formată din 14 specialități medicale: neurologie/psihiatrie/psihologie, cardiologie/pneumologie, endocrinologie/diabet și boli metabolice, dermatologie/reumatologie, medicină internă/gastroenterologie, urologie/ortopedie -traumatologie și ORL/neurochirurgie.

Mai mult decât atât, în completarea serviciilor de clinică, există un punct de recoltare de probe biologice pentru analizele uzuale, dar și cele complexe, iar rezultatele sunt oferite în cel mai scurt timp posibil. De asemenea, pacienții vor avea acces la servicii de ecografie făcute de specialiști în cele mai amănunțite detalii, folosind aparatură de ultimă generație, fabricată în 2022.

Colaborări din țară, nu doar din Constanța. Avem medici radiologi constănțeni dar, făcând parte dintr-un grup de centre medicale, avem alături de noi o întreagă armată de medici radiologi”, a declarat Alexandru Răzvan Bica, investitor Doctor Med.

Clinica Doctor Med din Constanța este situată pe strada Ștefan Cel Mare nr. 2, având o suprafață totală de peste 420 mp.

Programul clinicii este de luni până vineri, între orele 8:00-20:00.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233