dobroge.tv

Live

''Părinţii sunt vinovaţi... împlineşte 18 ani, le ia maşină''. O fată şi un băiat de 18 ani au murit, tânărul avea permis de doar 2 luni

''Părinţii sunt vinovaţi... împlineşte 18 ani, le ia maşină''. O fată şi un băiat de 18 ani au murit, tânărul avea permis de doar 2 luni
01 iulie 2022
Redactia DTV
Publicitate

Inconştienţa face noi victime. Un băiat de doar 18 ani care a apăsat prea tare pedala de acceleraţie a murit după ce a pierdut controlul volanului. În accident, şi-a pierdut viaţa şi o fată care se afla pe scaunul din dreapta.

Potrivit observatornews.ro, tragedia a avut loc în această dimineaţă în afara localităţii Dudoviceşti, județul Dolj. Un tânăr de 18 ani, din municipiul Craiova, în timp ce conducea un autoturism pe DN 6 B, în afara localității Dudovicești, din direcția Craiova către Melinești, a pierdut controlul volanului, moment în care mașina s-a răsturnat de mai multe ori în afara carosabilului.În urma accidentului, șoferul de 18 ani, care avea permis de doar două luni de zile, a murit pe loc.Impactul a fost fatal și pentru pasagerul din mașină, o fată care luna aceasta ar fi trebuit să-și sărbătorească majoratul. Potrivit polițiștilor, accidentul a fost extrem de violent. BMW-ul s-a răsturnat de mai multe ori, tânăra fiind aruncată din mașină. Fata a fost găsită de agenți în spatele unui gard.

"În această dimineață, ora 04.40 polițiștii Serviciului Rutier Dolj au fost sesizați cu privire la faptul că, pe D.N 6 B, în afara localității Dudovicești, a avut loc un accident rutier.La fața locului s-au deplasat polițiștii care au stabilit faptul că, un tânăr de 18 ani, din municipiul Craiova, în timp ce conducea un autoturism pe D.N. 6 B, în afara localității Dudovicești, din direcția Craiova către Melinești, din cauze ce urmează a fi stabilite în urma cercetărilor, a părăsit partea carosabilă și s-a răsturnat. În urma evenimentului rutier, conducătorul auto și o tânără de 18 ani, din comuna Almăj, pasager în autoturism au decedat", a transmis IPJ Dolj.

Polițiștii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracțiunii de ucidere din culpă și continuă să facă cercetări, pentru a stabili cu exactitate împrejurările în care s-a produs accidentul.

Zeci de mesaje au fost postate pe reţelele de socializare. Se pare că tânărul avea obiceiul să circule cu viteză, dar din păcate, asta i-a adus sfârşitul.

"L am intalnit aseara pe acest individ in trafic, era de doamne fereste.. s a oprit in fata mea brusc, l-am claxonat de cateva ori pana sa aiba o reactie si a plecat cu viteza foarte mare printre blocuri.."

"Părinții ucid...BMW serie 3 model nou..Când părintii i-au cumpărat această mașină,știau că prinde 100km/h în 5 secunde..Au semnat un precontract cu urcarea la ceruri...Combinația perfectă ptr a urca la Sf Petru...18 ani( șoferia nu mai are niciun secret ptr mine), BMW, fată în dreapta..."

"În toată nenorocirea asta, numai părinții sunt vinovați. Împlinește 18 ani ,îi ia mașină cadou. Să fim serioși, au rămas nenorociți pe viață, îmi pare rău, dumnezeu să le dea putere să treacă peste așa nenorocire".

Sursă foto: observatonews.ro.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233