dobroge.tv

Live

MANGALIA. Compartimentul de Oncologie se mută, începând de săptămâna viitoare, în Pavilionul C al Spitalului Municipal

MANGALIA. Compartimentul de Oncologie se mută, începând de săptămâna viitoare, în Pavilionul C al Spitalului Municipal
02 iulie 2022
Redactia DTV
Publicitate

Reprezentanții Spitalului Mangalia anunță pacienții oncologici că, începând de săptămâna viitoare, Compartimentul Oncologie se mută în Pavilionul C, acolo unde se aflau cabinetele înainte de pandemie. În aceste zile, se iau toate măsurile de igienizare și dotare a spațiilor medicale destinate personalului și pacienților.

Cei doi medici care tratează bolnavii vor avea cabinete individuale, dotate și echipate corespunzător, iar sălile de îngrijire a bolnavilor vor fi, de asemenea, amenajate conform nevoilor din această ramură medicală.

Măsura transferării Compartimentului de Oncologie în acel pavilion a fost una temporară, deși a durat mai mult în contextul pandemic. Am dorit să protejăm pacienții și să aibă acces la chimioterapie la noi în spital și nu la unitățile medicale din județ, întrucât deplasarea era anevoioasă. În prezent, am reorganizat spațiile din Pavilionul C și avem încă o sală de tratament pentru Oncologie, două saloane cu paturi pentru tratament și supraveghere de specialitate a bolnavilor, astfel încât serviciile noastre să fie cât mai bune”, a declarat managerul spitalului, Alina Dan.

O altă veste bună pentru spitalul din municipiu este aceea că, prin intermediul unei donații de 80.000 de lei, acordate de o familie din Cernavodă, vor fi achiziționate 15 paturi complet echipate și accesorii pentru acestea.

Mulțumesc oamenilor care vin în întâmpinarea nevoilor spitalului nostru și fac acte caritabile, fie că sunt persoane juridice sau fizice. Despre acestea din urmă vreau să vorbesc în mod deosebit, mai cu seamă că nu sunt din oraș și au venit special să vadă unitatea medicală din Mangalia, iar, ulterior, să doneze spitalului această sumă de bani din care să cumpărăm paturi pentru bolnavi. Mulțumesc încă o dată familiei din Cernavodă și tuturor oamenilor cu suflet mare din Mangalia și alte localități care au donat spitalului echipamente și consumabile medicale atât în pandemie, cât și după aceasta!”, a mai subliniat managerul unității sanitare.


Sursă foto: mangalia.ro

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233