dobroge.tv

Live

''Un om minunat, dar un băiat care ascundea o depresie severă''. Roland, fost atacant la Petrolul, s-a aruncat de la etajul 4, la doar 32 de ani

''Un om minunat, dar un băiat care ascundea o depresie severă''. Roland, fost atacant la Petrolul, s-a aruncat de la etajul 4, la doar 32 de ani
03 iulie 2022
Redactia DTV
Publicitate

Un tânăr de doar 32 de ani a ales să-şi pună capăt zilelor, aruncându-se de la etajul 4 al unui bloc din Voluntari. Roland Dedius Stănescu, fost fotbalist la Petrolul Ploieşti, FC Argeş sau Dacia Unirea Brăila, era cunoscut ca având probleme psihice. Nu mai mai era legitimat la nici un club începând cu anul 2019, când încheiase contractul cu Dacia Unirea Brăila.

IPJ Ilfov a transmis un comunicat de presă în care menţionează:„Astăzi, 2 iulie în jurul orei 15:38, poliţiştii oraşului Voluntari au fost sesizaţi prin apel 112, cu privire la faptul că, un bărbat s-a precipitat de la etajul 4, al unui bloc de locuinţe din localitate. Poliţiştii din Voluntari s-au deplasat la faţa locului pentru efectuarea activităţilor specifice din competenţă. De asemenea, la faţa locului s-au deplasat 2 echipaje medicale din cadrul SMURD, care au efectuat manevrele de resuscitare, însă din păcate, au declarat decesul victimei. S-a relaţionat cu Serviciul de Medicină Legală Ilfov, care urmează să se deplaseze la faţa locului pentru efectuarea de activităţi specifice. Cazul urmează să fie preluat de poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale Ilfov pentru efectuarea activităţilor din competenţă”.

Roland Dedius Stănescu evoluase în cariera sa de fotbalist la Juventus Bucureşti, FC Argeş, Minerul Motru, CS Ştefăneşti, CS Baloteşti, Petrolul Ploieşti şi Dacia Unire Brăila.

“Roland Stănescu, fostul jucător al echipei noastre în perioada 2016-2017 (20 de meciuri jucate/11 goluri marcate), ne-a părăsit, astăzi, definitiv!Rămas bun, Roli! Dumnezeu să te ierte şi să te odihnească în pace!”, este mesajul postat pe Facebook de FC Petrolul Ploieşti.

Mesaje dureroase pe reţelele de socializare 

"Rămas bun, Roland Dedius! Puțini mi-au fost prieteni de suflet, TU ai fost unul dintre ei! Acum trei săptămâni am vorbit la telefon şi mi-ai spus că eşti bine! Un caracter cum rar o să mai întălnesc!"

"Roland Dedius a fost un om minunat, dar un băiat care ascundea o depresie severă! O depresie despre care ne-a vorbit deschis la cursul de psihologie sportivă de la Târgu-Jiu!

Mi-a povestit că e trist tot timpul, că de asta se lasă și de fotbal, că nu mai găsește motivație! Cumva, am rezonat enorm cu tristețea lui vehementă! Mă asculta la radio, îmi trimitea mesaje, iar când mă vedeam cu el chiar încerca să dea impresia că e bine!

Și asta că sunt oamenii lângă tine e o mizerie! De parcă depresia te întreabă dacă ai pe cineva lângă tine sau oamenilor le pasă? Hai, șampion, am fost acolo… era imposibil să găsești pe cineva care să rezoneze, lumea fuge de orice om trist… lăsați vrăjeala!

În general, oamenii nu știu să trăiască, nu se pun de acord cu viața, nu se simt bine cu adevărat în această viață, așa încât ticluiesc diferite proiecte, mai mult sau mai puțin ambițioase, mai mult sau mai puțin mărețe, după caz, și, de obicei, dau greș, ajungând la concluzia că ar fi fost mai bine, pur și simplu, să trăiască, dar, tot de obicei, e prea târziu pentru așa ceva.

Apoi, ajungi acolo… este o pastilă mică, albă, ovală, marcată. Nu creează sau transformă; interpretează. Ea face trecător ceea ce era definitiv; face contingent ceea ce era ineluctabil. Oferă o nouă interpretare a vieții – mai puțin bogată, mai puțin artificială și marcată de o anumită rigiditate. Nu oferă nicio formă de fericire, sau chiar de reală ușurare; acțiunea sa este de alt fel: transformând viața într-o succesiune de formalități îți permite să te păcălești. Pe această bază, îi ajută pe oameni să trăiască, sau cel puțin să nu moară – pentru o anumită perioadă de timp. Cum zicea Houellebecq în Serotonină…

Roli a ales la 32 de ani să iasă de pe scena vieții, rapid, de pe un balcon… iartă-mă, că nici eu nu te-am înțeles! Dumnezeu să te ierte… eu nu te voi judeca în veci!"

"Nu pot sa cred ca ai făcut așa ceva...Dumnezeu sa iți odihneasca sufletul in pace…"

"Prieten Drag, nu știam de problemele tale. Cu toate că ne-am întâlnit la o zi după ziua ta în Aprilie,dar nu ai discutat despre faptul acesta. Te-am sunat în seara acesta crezând că îmi vei răspunde și că știrea despre tine este un fake news,dar ...... Un Om cu un caracter aparte,de la care am învățat multe,chiar dacă erai mai mic că mine,eu îți Mulțumesc și nu te voi uita niciodată! Drum lin printre stele Roland Dedius. Pentru mine vei rămâne același Campion. Legendele nu mor niciodată"

"Roland a decis sa mearga pe alt drum, prea repede si prea dur. Un om extrem de placut, educat si poate prea sensibil pentru lumea noastra. Drum lin, Dumnezeu sa te ierte! Vei ramane pentru totdeauna unul dintre noi"

"Dumnezeu sa te ierte Roli!!!așa un băiat cu caracter mai rar....multumesc Pentru toate momentele frumoase din liga a4a poate cea mai frumoasă perioadă din viața mea alături de Petrolul...nu trebuia sa faci asta aveai toată viața înainte....ultima data cand am vorbit ziceai ca esti bine...imi pare rau ca nu am mai ținut legătura....inca nu imi vine sa cred.."


Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233