dobroge.tv

Live

''Cât poate suporta o mamă?''. Angela s-a stins după ani de luptă pentru ca Ştefănel să aibă o viaţă normală. ''A pus armele jos și a îngenuncheat...''

''Cât poate suporta o mamă?''. Angela s-a stins după ani de luptă pentru ca Ştefănel să aibă o viaţă normală. ''A pus armele jos și a îngenuncheat...''
04 iulie 2022
Redactia DTV
Publicitate

A luptat pentru micuţul ei până la ultima suflare... Atât de mare este sacrificiul unei mame. Angela este o mamă eroină, care îşi va veghea micuţul din ceruri, de acum. S-a stins după ani de suferinţă, ani în care a luptat pentru ca Ştefănel să aibă parte de copilărie. Iar moartea ei a îndurerat sute de oameni care au cunoscut-o şi au luat parte la lupta ei pentru a-i reda fiului o viaţă normală. Acum, soţul ei a rămas să continue această bătălie de unul singur.

Micuţul Ştefănel a venit pe lume la data de 23.03.2016, dar bucuria părinţilor a fost umbrită de un diagnostic crunt, Ştefănel s-a născut cu multiple malformaţii osoase ale membrelor superioare şi inferioare (mâini şi picioare). De atunci, au urmat alte controale şi noi diagnostice. Oamenii cu suflet mare au fost alături de familia greu încercată şi au donat bani. Angela şi tatăl micuţului au luptat încontinuu. Au ajuns la o clinică din Italia unde au şi găsit mai multă speranţă că Ştefănel va avea parte de o copilărie normală. Ani la rând, au luat avionul spre Bologna pentru tratamentele pentru Ştefănel. Dar după ani de luptă, inima Angelei a cedat. După 6 ani de suferinţă grea şi zbucium, Angela a părăsit această lume.

„Durere infinita.... O mamă ...o mamă a unui înger fără de aripi astăzi nu a mai zburat cu avionul spre Bologna spre a-și ajuta fiul născut cu malformaţii .... O mama a pierdut lupta! După 6 ani si ceva în care Stefanel Angela Farcal a fost universul ei ...in care a făcut tot ce se putea ca fiului sau sa i fie redate aripile ...a pus armele jos și a îngenuncheat... Cat poate suporta o mama? Cat de mult poate duce inima unui om? Întrebări fara de răspuns...regrete ...durere ...si poate meditație... Viata e atat de scurta ...prețuiți o dragi prieteni ! Condoleante Dorin Farcal ,tot universul astazi s a răzvrătit împotriva ta dar ...Dumnezeu te iubește, fii puternic pentru Stefanel și frățiorul sau!”, se arată într-un mesaj postat pe reţelele de socializare.

Mesaje dureroase pe reţelele de socializare

“Îngerii să îți vegheze drumul lin spre cer draga mea soție!!!!”, a scris sotul Angelei, pe Facebook.

"Angela ai plecat în țara unde moartea nu există,

Unde lumina și iubirea una sunt.

Unde numai neprihănirea rezistă,

Unde lacrimile ...mărgăritare sunt.

Ooo... cerule, deschide astăzi, a tale porți... ca să coboare,

Iubirea cea mai minunată, lumina sfântă pe cărare"

"Ai fost totul pentru familia ta ,ai fost totul pentru Stefanel ,un copil minunat ,de ce ai plecat acum ,și ai ai lăsat atâta durere in urma ta ???

Să fiii binecuvântată și să ne binecuvântezii. din împărăția cerului

Ești o minune în împărăția cerului"

"Dumnezeu sa o ierte și sa o odihnească în pace. Nu îmi vine să cred"

"Ce ar mai fi de spus? O mămică de copil special, a plecat la ceruri, sa vegheze de acolo copiii ei... Condoleanțe"

"Acum cațiva ani atat eu cat și o mamă a unui prunc "STEFANEL" fără aripi ,vă rugam a sprijini această familie pentru operatie a lui Ștefanel in Italia! Mulți dintre dumneavoastra ați fost alături! Astazi din pacate zborul nu a mai fost cu destinația Bologna pentru Ștefanel, astăzi pentru Angela ,mama lui Ștefanel zborul este catre îngeri! S-a dus să se roage pentru copilasii ei, aici pe pamant durerea și suferinta ei s-au sfarsit! Dumnezeu sa te odihnească în pace!"

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233