dobroge.tv

Live

Mathias, micuţul luat de lângă părinţii lui de către autorităţile din Danemarca, a ajuns în ţară. ''Mi-a recunoscut vocea, mi-a recunoscut mirosul''

Mathias, micuţul luat de lângă părinţii lui de către autorităţile din Danemarca, a ajuns în ţară. ''Mi-a recunoscut vocea, mi-a recunoscut mirosul''
14 iulie 2022
Redactia DTV
Publicitate

Bebeluşul care a ajuns la un spital din Danemarca, la începutul anului, cu suspiciune de ”sindromul bebeluşului scuturat”şi ai cărui părinţi au fost arestaţi a fost repatriat. El a fost dus la bunicii materni şi va fi supravegheat de autorităţile din Vaslui.

Românii arestați în Danemarca după ce bebelușul lor a ajuns la spital au fost eliberați: „Îl vor putea vedea pe băiat abia după șase luni”

”Am primit veşti extraordinare. După eforturile considerabile făcute de autorităţile române, Danemarca a acceptat repatrierea băieţelului M.R. şi acesta a ajuns astăzi la familia bunicilor materni! Mă bucur din tot sufletul că (...) am reuşit să convingem autorităţile daneze că cea mai bună soluţie pentru bebeluş este ca acesta să ajungă în grija familiei sale extinse”, a transmis, miercuri seară, ministrul Familiei, Gabriela Firea.

Aceasta s-a declarat impresionată de bunicii copilului: ”Bunicii materni ne-au impresionat şi pe noi, prin determinarea pe care au avut-o să dovedească faptul că vor cu adevărat să se implice total în creşterea copilului, să-l îngrijească şi să-i asigure toate condiţiile de care acesta are nevoie”.

Ministrul a precizat că autorităţile vor fi în continuare alături de familia copilului.

Mathias mi-a recunoscut vocea, mi-a recunoscut mirosul

Micuţul a ajuns aseară pe aeroportul din Iași, împreună cu bunicii materni.Rudele, vecinii și prietenii din comuna vasluiană Negrești, dar și foarte mulți alți cunoscuți din alte localități și chiar din Republica Moldova și Ucraina au venit la aeroport să îl întâmpine.

”Să îți vezi nepoțelul în brațe după 5 luni, să îl ții în brațe... Vreau să spun că Mathias mi-a recunoscut vocea, mi-a recunoscut mirosul, iepurașul pe care i l-am dus când era bebeluș! Pe familia respectivă, care a avut grijă de el, a impresionat-o foarte mult acest lucru. Mathias, când m-a văzut, a început să râdă, să gângurească, să vorbească cu noi și a simțit toată dragostea noastră”,a povestit bunica, pentru antena3.ro.

”Au fost multe piedici, am știut că vor fi piedici, dar uitați că el este aici, foarte bine. Mulțumim familiei care l-a îngrijit acolo, în Danemarca! L-a îngrijit foarte bine, au simțit, au plâns. Primul lucru pe care l-au făcut când ne-au văzut, au venit la noi, ne-au îmbrățișat și au spus că trebuia să ajungă la noi în brațe, pentru că este copilul nostru”, a spus și bunicul, pentru sura citată.

Părinții băiețelului vor rămâne în Danemarca până la finalizarea anchetei.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233